Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Παπανδρέου.

“Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξή μας μεγάλη και ισχυρή” ανέφερε σε μία λιτή δήλωση, στην οποία μίλησε για μια παράταξη που θα μπορέσει “να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση” μέσω μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης.

Πριν γνωστοποιήσει τις προθέσεις του ο κ. Παπανδρέου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Φώφη Γεννηματά η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Σύμφωνα με πηγές του Κινήματος Αλλαγής, η κα. Γεννηματά τού ευχήθηκε καλή επιτυχία όπως και σε όλους τους υποψήφιους.

Υπενθυμίζεται ότι στην κούρσα της διαδοχής έχουν ήδη μπει οι: Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Παύλος Χρηστίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου και Χάρης Καστανίδης. Μένει να φανεί εάν κάποιος από τους διεκδικητές θα αποσύρει την υποψηφιότητά του μετά τις ανακοινώσεις Παπανδρέου.

Οι εσωκομματικές κάλπες θα στηθούν στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ εάν χρειαστεί, ο δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου.

Google+ Linkedin