Ντράπηκε και η ντροπή κύριε Πατούλη…

Ντράπηκε και η ντροπή κύριε Πατούλη…

*Του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου για τον Ημεροδρόμο 

Το πολιτικό φαινόμενο Πατούλη έχει τη δική του life style αισθητική και τους δικούς του επικοινωνιακούς κανόνες. Η ανάγκη της αυτοπροβολής και της διατήρηση στην επιφάνεια τους ονόματος και της παρουσίας δεν έχει ούτε κανόνες, ούτε όρια…

Ο εκλεκτός της κυβέρνησης, Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης πιστός σε αυτό το μοτίβο δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη διανομή φαγητού στους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές και στους πυροσβέστες για να στήσει μια ακόμα επικοινωνιακή φιέστα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, ο Περιφερειάρχης τοποθέτησε μέσα στις μερίδες του φαγητού το παραπάνω εικονιζόμενο μήνυμα. Πάντα με υπογραφή στο τέλος. Με ονοματεπώνυμο για να θυμόμαστε. Να …θυμόμαστε πως ο κ. Πατούλης, μέλος του «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη, μοίρασε συσσίτιο στους πυρόπληκτους μιας περιοχής που …έκαψε η πολιτική που υπηρετεί ο ίδιος και αφήνουν «γυμνούς» τους μηχανισμούς πυρόσβεσης και πυροπροστασίας.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Πατούλη. Τη δουλειά του την έκανε… Μοίρασε δηλώσεις συμπαράστασης. Εξέφρασε την «συμπόνια» του. Βρήκε και την ευκαιρία για να πουλήσει …φούμαρα ανασυγκρότησης προς τους πυρόπληκτους.

Όλα σε ένα. Μ’ ένα χαρτάκι δίπλα σε μια μερίδα φαγητό. Η τσίπα μάλλον είναι άγνωστη λέξη στα στελέχη του επιτελικού κράτους. Το επόμενο διάστημα φυσικά οι κυβερνώντες μαζί με τα στελέχη τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως τον κ. Πατούλη θα συνεχίζουν να στηρίζουν μια πολιτική που διαχρονικά έχουν οδηγήσει σε αποκαΐδια και καταστροφές… Όπως αυτή που ετοιμάζει να βάλει ιδιώτες μέσα στα καμένα, η οποία φέρει και την έγκριση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Ντράπηκε και η ντροπή κύριε Πατούλη…

Google+ Linkedin