Νεοφιλελε κόλπα…στη φετινή εμποροπανήγυρη του Κιάτου !

Νεοφιλελε κόλπα…στη φετινή εμποροπανήγυρη του Κιάτου !

Σαν την παλιά διαφήμιση “τα έχει όλα και συμφέρει…” μοιάζει το ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ διάγραμμα  που χαλαρά εισηγήθηκε και πέρασε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου ,συνοδευόμενο από δυο αποφάσεις (φασόν) που καθορίζουν  χώρους του Λιμανιού, που προβλέπεται να παραχωρηθούν στους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να  φιλοξενηθούν τα πολιτιστικά δρώμενα που θα διανθίσουν την φετινή εμποροπανήγυρη.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτης Καραχάλιος ,που ειρήσθω εν παρόδω είναι και πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας,αποφάσισε να ξεπεράσει τα τεχνητά διλήμματα περί  δήθεν πολιτιστικών εκδηλώσεων «δημοσίου συμφέροντος» και καταθέτοντας  ένα ολοκληρωμένο concept ,που ενδεχομένως αποτελεί και την πτυχιακή του στο Μητρώο Στελεχών…πρότεινε ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ του Λιμένα !

Αναμφίβολα πρόκειται για νεοφιλε κόλπα που θυμίζουν και το γνωστό «Α μπε μπα μπλομ του κίθε μπλομ» που έπαιζαν οι Αθηναίοι Παίδες και ταυτόχρονα εγυμνάζοντο για τα μετέπειτα αληθινά πολεμικά παιχνίδια…

Αυτό όμως είναι απολύτως φυσικό, αφού  ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων είναι γνωστός  και για την στοχοπροσήλωση που έχει  στα αληθινά πολεμικά παιχνίδια…

Έτσι λοιπόν,στη φετινή εμποροπανήγυρη θα έχουμε  το  “Ανατολικό Μπλοκ” με ελεύθερη είσοδο στις λαϊκές συναυλίες  και το “Δυτικό Μπλοκ” που ως γνωστόν ασπάζεται την καπιταλιστική φιλελεύθερη οικονομία και ως εκ τούτου το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι κλειστού τύπου εμπορικές συναυλίες με εισιτήριο !

Στη μέση θα αναβιώσουμε ένα ιδιότυπο «Τείχος του Αίσχους»,προφανώς για τουριστικούς λόγους,που αφενός μεν θα τονώσει  την επισκεψιμότητα της πόλης – αφετέρου δε θα παραπέμπει στο “σιδηρούν παραπέτασμα”,ως νοητή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του υπαίθριου και του στάσιμου εμπορίου !

Εμείς δεν έχουμε παρά να επικροτήσουμε το ευφυές concept του κ. Καραχάλιου και να του προτείνουμε : στα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης να καλέσει και τον νέο υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, να χειροκροτήσει κι αυτός τη νέα φουρνιά των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας…για την Ελλάδα που αξίζουμε !

Google+ Linkedin