Συντελείται έγκλημα! Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας

Συντελείται έγκλημα! Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας

Οι υπεύθυνοι του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσαν σήμερα νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας με 5.449 νέα κρούσματα, ενώ 52 άνθρωποι κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, πλησιάζοντας τους 16 χιλιάδες νεκρούς. Έκρηξη και στους διασωληνωμένους με 430 και πάνω από 100 νέες διασωληνώσεις μέσα σε μια εβδομάδα.

Η «άριστη» και εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση αποδεικνύεται από τα στοιχεία. Διαβάστε σχετικά την ανάρτηση του Νίκου Μπογιόπουλου, όπου οι αριθμοί «μιλούν»:

«Συντελείται έγκλημα. Τα στοιχεία μιλούν:

– Στις 31 Αυγούστου 2020 οι νεκροί από την πανδημία στη χώρα ήταν 266. Ενα χρόνο μετά, στις 31 Αυγούστου 2021 οι νεκροί έφτασαν τους 13.691. Δηλαδή 50 και πλέον φορές (!) περισσότεροι νεκροί παρότι είχε υπάρξει το εμβόλιο και είχε εκδηλωθεί όλο το εύρος του “επιτελικού” κυβερνητικού σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας.
– Το διάστημα Σεπτέμβρης – Οκτώβρης 2020 οι νεκροί από την πανδημία ήταν 360. Ένα χρόνο μετά, το αντίστοιχο δίμηνο Σεπτέμβρης – Οκτώβρης 2021, οι νεκροί ανήλθαν στους 2.247. Δηλαδή: Φέτος, παρά το γεγονός ότι υπάρχει το εμβόλιο, οι νεκροί μέσα στο δίμηνο Σεπτέμβρης – Οκτώβρης ήταν 6 φορές περισσότεροι από το αντίστοιχο δίμηνο πέρσι!

Αυτή είναι η “άριστη” κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας»

Google+ Linkedin