Νέος «ανένδοτος» Κάππου…αυτή τη φορά κατά Μέσων της Κορινθίας!

Νέος «ανένδοτος» Κάππου…αυτή τη φορά κατά Μέσων της Κορινθίας!

Την “τιμητική” του είχε χθες το τοπικό ιστολόγιο korinthia.net.gr ,στον νέο  «ανένδοτο»  που κήρυξε ο Θύμιος ο Κάππος,μέσα από την εκπομπή του ,στο Super Tv της Κορίνθου , κατά  της διαπλεκόμενης διαφθοράς τοπικών Μέσων της Κορινθίας.

Αφορμή αυτή τη φορά ήσαν τα 7.638,40 ευρωπουλάκια , που όπως αναφέρεται στο Διαύγεια δόθηκαν από τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο – με απευθείας ανάθεση –  στην εταιρεία «ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΙΚΕ –ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» , από το Κιάτο ,που νομίμως εκπροσωπείται από τον εκδότη και ιδιοκτήτη του περί ου ο λόγος ιστότοπου, Γιώργο Τερζή.

Δείτε το video ” Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ” 9/06/20 (στο 27:50)

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι απευθείας αναθέσεις γίνονται σε κατεπείγουσες περιπτώσεις  και εξ αυτού και μόνο του λόγου αυτή η ανάθεση δημιουργεί εύλογα ερωτήματα περί  διαπλεκόμενης διαφθοράς τοπικών Μεσων,που οδηγεί και στον αθέμιτο ανταγωνισμό με επιχειρήσεις της Κορίνθου.

Με αυτό το σκεφτικό και ο κ.Κάππος πιθανόν να εκτίμησε ότι αυτή η απευθείας ανάθεση  βρίσκει έρεισμα στις εξαρτήσεις που ενδεχομένως έχει ο Βασίλης Νανόπουλος από τα ευνοούμενα και διαπλεκόμενα Μέσα που τον περιβάλουν…και υστερόβουλα τον θυμιατίζουν !

Βεβαίως η προσέγγιση  Κάππου θα μπορούσε να εκληφθεί και ως μια υποβολιμαία κίνηση που έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό για την διαφημιστική πίτα του δημοτικού κορβανά,όμως ο ιδιοκτήτης του Super Tv δεν έμεινε στις φερόμενες τωρινές “διαπλοκές” του δραστήριου επιχειρηματία  από το Κιάτο,αλλα το τράβηξε και λίγο παραπέρα…θυμίζοντάς μας την “αρπαχτή” των εκατομμυρίων για δήθεν πρόληψη των δασικών πυρκαγιών,αλλά και το “φεστιβάλ – φάντασμα” της Νεμέας ,όπου ο ίδιος δραστήριος επιχειρηματίας είχε “παντελονιάσει” 24,676,00 ευρωπουλάκια από τον Τατούλη !

Προφανώς δεν γνωρίζουμε αν αυτός ο νέος «ανένδοτος Κάππου» είναι απλά μια δημοσιογραφική καταγραφή για τα “κακώς κείμενα” στον χώρο της τοπικής δημοσιογραφίας ή είναι ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών , που η ρεβάνς ενδέχεται να δοθεί με φόντο άλλες απευθείας αναθέσεις ,αυτή τη φορά σε εταιρίες συμφερόντων του κ. Κάππου…για υπηρεσίες Προβολής και Δημοσιότητας σε προγράμματα που υλοποιεί ή θα υλοποιήσει η τωρινή Περιφερειακή Διοίκηση με τα διάφορα εξαπτέρυγά της.

οψόμεθα…

Google+ Linkedin