Με στόχο την εξωστρέφεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας έδωσε το παρών στην έκθεση «Πανηπειρωτική 2021»

Με στόχο την εξωστρέφεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας έδωσε το παρών στην έκθεση «Πανηπειρωτική 2021»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας , Παναγιώτης Πιτσάκης , με την διττή του ιδιότητα ως πρόεδρος και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, έδωσε το παρών στη συνάντηση των Επιμελητηρίων στα Γιάννενα , στα πλαίσια της έκθεσης «Πανηπειρωτική 2021» , όπου εκπροσωπήθηκαν και οι Κορινθιακές επιχειρήσεις μέσα από τα αγροδιατροφικά προϊόντα τους.

Η αποτίμηση των επαφών του κ. Πιτσάκη στα Γιάννενα ήταν η κοινή συμφωνία όλων των επιμελητηριακών παραγόντων ότι οι εκθέσεις αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία εξωστρέφειας και πρέπει άμεσα να στηριχθούν, να ενισχυθούν και να εξελιχθούν.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη Πανηπειρωτική Έκθεση , που φέτος  λαμβάνει χώρα στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων ,  από 16  έως τις 20 Οκτωβρίου , δίνει μεγάλη έμφαση στον κλάδο του τουρισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία της τουριστικής βιομηχανίας για τον τόπο, με κύριο μέλημα την προβολή των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και την προώθηση του τοπικού στοιχείου κάθε Περιφερειακής Ενότητας.

Google+ Linkedin