ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ : «Πάτρα – Αθήνα ήταν η αρχή – Εμπρός λαέ στην πρώτη τη γραμμή»

Με ένα μεγάλο λαϊκό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, η μεγάλη πορεία  αγώνα κατά της ανεργίας που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Πατραίων και ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή από την Πάτρα.

Φθάνοντας  στο Σύνταγμα αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, με επικεφαλής τον δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, έχοντας στο πλευρό της τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Κόμματος, Θανάση Παφίλη,  είχε συνάντηση με την Αντιπρόεδρο της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, προκειμένου να της επιδώσει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανεργία. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΔΣ, επέδωσε το ψήφισμα στα γραφεία του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Διαβαστε ΕΔΩ την ομιλία του Κ. Πελετίδη

Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι μέσα και από αυτήν την πρωτοβουλία ο δήμος Πάτρας ανέδειξε το σοβαρό πρόβλημα της ανεργίας και σημείωσε ότι διεκδικούμε μέτρα προστασίας των ανέργων, να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους δήμους, σε υγεία και παιδεία. Τη στιγμή που υπάρχουν δυνατότητες να δουλεύουμε όλοι και λιγότερες ώρες, ζούμε στην ανεργία και στη φτώχεια, τόνισε ο Κώστας Πελετίδης και επισήμανε ότι «δεν τελειώνουμε εδώ θα αναλάβουμε και νέες πρωτοβουλίες ως δημοτική αρχή».

Google+ Linkedin