Η Philadelphia χόρεψε… Ζορμπά για χάρη του Αντετοκούνμπο !

Η  Philadelphia τίμησε την Ημέρα Ελληνικής Κληρονομιάς με ελληνικούς χορούς, τραγούδια και πάνω από 1500 ομογενείς να αποθεώνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πάντως δεν τους άφησε παραπονεμένους.

Χαμός έγινε το βράδυ της Δευτέρας (6/3) στο γήπεδο των Philadelphia 76ers, όπου υποδέχθηκαν τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πάνω από 1500 ομογενείς  κατέκλυσαν το γήπεδο για να δουν από κοντά το Greek Freak και να τον αποθεώσουν, ενώ η ελληνική κοινότητα της Philadelphia τίμησε και με το παραπάνω την Ημέρα Ελληνικής Κληρονομιάς με ελληνικούς χορούς και τραγούδια.

Ο Γιάννης με την σειρά του δήλωσε στο τοπικό κανάλι “Cosmosphilly: «Kαταρχάς να ευχαριστήσω όλους σας για τη στήριξη. Ευχαριστώ όλους σας που ήρθατε στο γήπεδο για μένα. Ο,τι κάνω μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο το κάνω για σας και για την Ελλάδα. Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη».

Πάντως και ο ίδιος δεν άφησε παραπονεμένο το ελληνικό κοινό της Philadelphia, αφού με 24 πόντους, 5 ασίστ και 8 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος στη νίκη των Μπακς επί  των Σίξερς με 98-112 .

Google+ Linkedin