Η παραδοχή Μανάβη που άναψε «φωτιές» στον Σταματόπουλο!

Η παραδοχή Μανάβη που άναψε «φωτιές» στον Σταματόπουλο!

Συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή «Εν Δήμω» παραχώρησε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Βέλου – Βόχας, Θανάσης Μανάβης, όπου παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής του και εντελώς απρόβλεπτα , με αφοπλιστική ειλικρίνεια , παραδέχθηκε ότι για το θέμα της υδροδότησης του δήμου Βέλου – Βόχας υπάρχει “κρυφή ατζέντα” με τον δήμαρχο Σικυωνίων , Σπύρο Σταματόπουλο , ο οποίος , σύμφωνα πάντα με τον κ. Μανάβη, έχει ανάψει το «πράσινο φως» να υδροδοτηθεί από την Στυμφαλία!

Για του λόγου το αληθές δείτε το video με το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης:

Προφανώς η δήλωση ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού , που με βάση τα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών εκφράζει το 48% του εκλογικού σώματος στο δήμο του ,δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Πολλώ δε μάλλον να μείνει αναπάντητη από τον δήμαρχο Σικυωνίων , Σπύρο Σταματόπουλο, που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι στην πολιτική η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός , αντίθετα μάλιστα σημαίνει παραδοχή.

Βεβαίως ζητούμενο είναι και τα πολιτικά αντανακλαστικά των Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας και ειδικά των Στυμφάλιων επικεφαλής παρατάξεων , τόσο του κ. Μάρκου Λέγγα όσο και του κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου , που κατά την προσωπική μας εκτίμηση οφείλουν να φέρουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (προ ημερήσιας διάταξης) και να ζητήσουν εξηγήσεις από τον κ. Σταματόπουλο.

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Θανάση Μανάβη στην διαδικτυακή εκπομπή «Εν δήμω»

Google+ Linkedin