Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου υποδέχθηκε εθιμοτυπικά τον νέο Δήμαρχο Κορινθίων

Την πρώτη του επίσκεψη, μετά την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Κορινθίων, πραγματοποίησε στις 21 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Κορινθίας ο κ. Βασίλης Νανόπουλος, σε ένα γνώριμο χώρο για τον ίδιο, ως τέως Πρόεδρος του φορέα με 12 έτη θητείας. Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, τον Ά Αντιπρόεδρο, κ. Σωτήρη Σπηλιωτακάρα και τον Υπεύθυνο ΚΕΠΙΧ αλλά και νεοεκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Δημήτρη Μπίτζιο.

Συζητήθηκαν καίρια θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα της πόλης της Κορίνθου, προκειμένου να δημιουργηθούν γέφυρες συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ του Δήμου Κορινθίων και του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Άλλωστε ο κ. Νανόπουλος γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, από την πρότερη εμπειρία του.

Η συνάντηση έκλεισε σε κλίμα αισιόδοξο, αφού οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν να πράξουν ότι είναι δυνατό για να επανέλθει η ευημερία και η αισιοδοξία σε κάθε Κορίνθιο πολίτη – επιχειρηματία.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης και ο κ. Σπηλιωτακάρας ευχήθηκαν καλή και παραγωγική θητεία στον κ. Νανόπουλο και τον κ. Μπίτζιο.

Google+ Linkedin