Ηλίας Σιώρας : “Στον πόλεμο δεν πάνε μόνο οι κρατικοί γιατροί αλλά και οι ιδιώτες γιατροί”

“Στον πόλεμο δεν πάνε μόνο οι κρατικοί γιατροί αλλά και οι ιδιώτες γιατροί . Να επιταχθούν και ιδιωτικές δομές. Ακραίο παράδειγμα η εξέταση για το τεστ που δίνει ο κόσμος από 120 – 450 ευρώ. Να επιταχθούν όλα τα ιδιωτικά εργαστήρια που κάνουν το τεστ.” τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ευαγγελισμός Ηλίας Σιώρας και προσθέτει : “Δεν μπορούν να περνάνε απαρατήρητα τα συνθήματα ότι δηλαδή μόνος σου κλπ, κλείσου σπίτι ή τα συνθήματα περί ατομικής ευθύνης, εκείνη η ρημάδα η κρατική ευθύνη που είναι;”
 
Ο κ. Σιώρας έκανε έκκληση να αναπτυχθούν νέα κρεβάτια στις ΜΕΘ και να προστατευθεί το υγειονομικό προσωπικό. “Μας δίνουν τις μάσκες με το σταγονόμετρο” είπε και αναφέρθηκε στη δυστοκία που υπάρχει ώστε να ετοιμαστούν χώροι. “Θα πρέπει να ενισχυθούν και τα κέντρα υγείας.”
 
“Στις πρώτες μέρες της επιδημίας είχαμε μόνο το 3% των βεβαιωμένων κρουσμάτων μολυσμένους υγειονομικούς. Στα 405 κρούσματα επιβεβαιωμένα το 11% είναι υγειονομικοί. Ο ηρωϊσμός είναι δεδομένος αλλά θέλει προσωπικό. Θέλει όμως εναλλαγή προσωπικού, μέτρα προστασίας για τον πληθυσμό”. [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=9gGrc-QiStM[/embedyt]
Google+ Linkedin