Ες αύριον τα σπουδαία…κ. Πιτσάκη

Ες αύριον τα σπουδαία…κ. Πιτσάκη

Με παρατράγουδα και “γαλλικά” στο «τρίτο ημίχρονο» έγινε η πρώτη Συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας,την Πέμπτη 1 Φλεβάρη, εγκαινιάζοντας μια τακτική μηνιαίας ανοικτής – κατ ευφημισμόν- ενημέρωσης στα τοπικά Μ.Μ.Ε. για τη δράση του Επιμελητηρίου. 

Δυστυχώς όμως, με το “καλημέρα σας”, ο νεόκοπος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, επιβεβαίωσε τη λαϊκή ρήση που ελαφρώς παραφραζόμενη λέει “θέλει ο Πιτσάκης να κρυφτεί και το «ψευτονταηλίκι» δεν τον αφήνει…”. 

Για αυτό το θέμα όμως θα πούμε περισσότερες αλήθειες την Τρίτη 6 Φλεβάρη,στην  εκπομπή “Πελοπόννησος Σήμερα”,στο Super TV Κορίνθου.

Σήμερα θα αρκεστούμε να επισημάνουμε ότι ο κ. Πιτσάκης φαίνεται να νοιώθει εξαιρετικά ανασφαλής ως πρόεδρος μιας διαπαραταξιακής διοίκησης που έχει προκύψει και από, το στηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ, ψηφοδέλτιο του κ. Σπηλιωτακάρα, ενώ αυτός ενδεχομένως θα προτιμούσε να έχει την επίσημη στήριξη της ΕΠΕΝ ή του ΛΑΟΣ ή της Χρυσής Αυγής ή έστω…του, κατά Πιτσάκη, “Ρουβίκουνα“, βρε αδερφέ !

Για να είμαστε όμως και περισσότερο ειλικρινείς,με την φαιά ουσία που μπορεί να διαθέτει ο οποιοσδήποτε πρόεδρος “τύπου Πιτσάκη”, επόμενο είναι η “καλωδίωση” του εγκεφάλου του να διαταράσσεται σε τέτοιο βαθμό που να θεωρεί ότι η διοίκηση ενός Επιμελητηρίου μπορεί να λειτουργεί και ως ένα  κύκλωμα “μπράβων” της νύχτας !

 Αυτό όμως δεν αφορά τους δημοσιογράφους που καλούνται στην Συνέντευξη Τύπου…πολλώ δε μάλλον , δεν είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται τα καραγκιοζιλίκια και την “πολιτική σχιζοφρένεια” του οιονδήποτε  επιδιώκει να την μετατρέψει σε εύπεπτη ”τσίχλα” για τα τοπικά ΜΜΕ.

Προφανώς ο κάθε δημοσιογράφος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να υποβάλει, με σοβαρότητα και ευπρέπεια, όποια ερώτηση  θεωρεί ότι μπορεί  να βγάλει είδηση. Και βεβαίως δεν μπορεί να υπόκειται σε προληπτική λογοκρισία από τον κάθε απίθανο “τυπάκο”, που θυμίζει τον αλήστου μνήμης Ζαγοριανάκο να δηλώνει “Αποφασίζομεν και διατάσσομεν”.

Συμπερασματικά λοιπόν, ο κ. Πιτσάκης ραγδαία μετατρέπεται στον πιο αδύναμο κρίκο αυτής της διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Το ζητούμενο βέβαια είναι για πόσο ακόμα οι κύριοι Σπηλιωτακάρας  και  Ραψωματιώτης αλλά και ο πάλαι ποτέ σοσιαλιστής κ. Λάμπρου και ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Κορινθίων θα τον κουβαλούν στις πλάτες τους, καμουφλαρισμένοι πίσω από  το θολό μόρφωμα του «όλοι μαζί» χωρίς  περιεχόμενο…

Google+ Linkedin