ΕΑΣ Νεμέας:Μείζον πολιτικό ζήτημα η ενδεχόμενη ανεπάρκεια ή αδιαφορία των τοπικών βουλευτών!

Δριμύ κατηγορώ εναντίον του  Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,αλλά και των τοπικών κυβερνητικών βουλευτών εξαπέλυσε  ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νεμέας,καταγγέλλοντας τις μεθοδευμένες καθυστερήσεις και την ανεπάρκεια που επιδεικνύεται στην διαχείριση υλοποίησης του προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»

Συνεπεία των παραπάνω καταγγελλομένων δεν μπορεί να υπογραφεί  η τελική έγκριση της κατασκευής του Τυποποιητηρίου Ελαιολάδου από την Ε.Α.Σ. Νεμέας,ενώ προβλεπόταν η διαδικασία των εγκρίσεων να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες κατασκευής του Τυποποιητηρίου έχουν ολοκληρωθεί κατά 80%, με ίδια κεφάλαια της ΕΑΣ και εκκρεμεί να παραληφθεί και να εγκατασταθεί ο μηχανολογικός εξοπλισμός για να ξεκινήσει η λειτουργία του.
Η αδιαφορία των τοπικών βουλευτών,όπως περιγράφεται στο δελτίο τύπου της ΕΑΣ Νεμέας (δείτε εδώ) εγείρει μείζον πολιτικό ζήτημα στο νομό Κορινθίας,καθότι ελοχεύει κινδύνους να χαθούν πολύτιμοι ευρωπαϊκοί  πόροι,ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη στον αγροτικό τομέα της περιοχής, ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο οικονομικής ύφεσης και επενδυτικής «άπνοιας»…

Google+ Linkedin