Διαφήμιση του ποδοσφαίρου το ντέρμπι των “αιωνίων”

Σε ένα από τα καλύτερα ματς των τελευταίων ετών ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» αντιπάλους, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ούτε στο Ολυμπιακό Στάδιο έσπασε το αήττητο των «ερυθρόλευκων», που έφτασαν στην 3η εφετινή τους ισοπαλία.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Είχε ευκαιρίες, κατοχή της μπάλας, καλύτερη κυκλοφορία, αλλά βρέθηκε πίσω στο πρώτο μέρος με 2-1 από έναν Ολυμπιακό που έπαιζε όσο χρειαζόταν! Με τους Μαυρία και Ζέκα να κάνουν μεγάλο ματς οι «πράσινοι» έφτασαν στην ισοφάριση, κινδύνευσαν από παιδαριώδη λάθη να δεχτούν και τρίτο γκολ, αλλά στα τελευταία λεπτά ήταν εκείνοι που πίεσαν και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν αυτό που δικαιούνταν βάσει της εικόνας του ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε ένα ακόμη ντέρμπι χωρίς ήττα, με μέτρια εμφάνιση, αλλά σε αρκετά σημεία του ματς έδειξε ότι όταν θέλει κάτι το πετυχαίνει. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι έχει όλα τα μεγάλα ματς στο δεύτερο γύρο μέσα στο Καραϊσκάκη (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό), οπότε μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει τον τεσσαρακοστό  τίτλο στην ιστορία του

Google+ Linkedin