Διαστημικός ο Άρης Κορίνθου φιλοδώρησε με 9 γκολ τις συμπολίτισσες Αμαζόνες !

Δεν έδειξαν… έλεος τα κορίτσια του Άρη Κορίνθου στις συμπολίτισσές τους Αμαζόνες τις οποίες φιλοδώρησαν με 9 γκολ ,στο γήπεδο του Λεχαίου ,για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Γυναικών.

Η αντικειμενική διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στο νεανικό συγκρότημα των Αμαζόνων και στον έμπειρο Άρη Κορίνθου ήταν εμφανής και προφανώς η οποιαδήποτε κριτική στο ευρύ 1-9  περιττεύει.

Απλά για την ιστορία αναφέρουμε ότι στην σχετική λίστα με τις σκόρερ του αγώνα στην πρώτη θέση  φιγουράρει με καρέ γκολ η Παπαγεωργίου  και ακολουθεί με χατ τρικ η Γαλάνη.Την λίστα συμπληρώνουν η Πετροπούλου και Λιάπη με ένα γκολ.Το γκολ της τιμής για το νεανικό συγκρότημα των Αμαζόνων πέτυχε η Κασσάρα στο 41′.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Γιανίτσου, Βύρλα, Σούκουλη, Κανελοπούλου,  Κακούρη, Γκότση, Λάμπρου (46’ λ.τρ. Δήμα), Σπανού, Πιερουτσάκου, Κασσάρα, Τσακανίκα (46’ Καρέλα)

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Κοτσώνη (46’ Μπάρκα), Καπετανοπούλου (46’ Δικαιουλάκου), Οικονόμου, Δαρσινού, Μαρινού, Λιάπη, Λουφάκη,  Παπαγεωργίου, Βουρλιωτάκη (46’ Μιχαλοπούλου), Γαλάνη (46’ Δερμεντζόγλου), Πετροπούλου

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου- Ατρόμητος Ζαρουχλέικων 0-0
Αμαζόνες Κορινθίας- Άρης Κορίνθου 1-9
Ίκαρος Πετρωτού Πατρών-Καρυάτιδες Σπάρτης 1-3
Φείδων Άργους- Εθνικός Καλαμάτας 8-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Καρυάτιδες Σπάρτης…………………………………………………18
2. Φείδων Άργους ………………………………………………………..18
3. Άρης Κορίνθου…………………………………………………………14
4. Ατρόμητος Ζαρουχλέικων……………………………………………8
5. Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου………………………………………..8
6. Ίκαρος Πετρωτού Πατρών……………………………………………7
7. Εθνικός Καλαμάτας……………………………………………………..7
8. Αμαζόνες Κορινθίας…………………………………………………….0

Google+ Linkedin