Δημήτρης Σουλτογιάννης :«Αν ένα καπέλο τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου θεωρούνται μεταμφίεση τότε και στις απόκριες έτσι θα κυκλοφορώ!!»

Μαλλιά-κουβάρια έχει γίνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με τους ανταποκριτές των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star στις Ηνωμένες Πολιτείες…

 οι οποίοι ,κατά τον κ. Παππά ,συνελήφθησαν από Αμερικανούς πράκτορες να… κατασκοπεύουν μεταμφιεσμένοι τις κινήσεις των μελών της ελληνικής κυβερνητικής αποστολής. !

Ο «σκοτωμός» του Νίκου Παππά με τους δημοσιογράφους είναι ένα πρωτοφανές φαινόμενο στα πολιτικά και δημοσιογραφικά χρονικά. 

Το χρονικό της «συλληψης» :

Οι δύο δημοσιογράφοι Θάνος Δημάδης και Δημήτρης Σουλτογιάννης που εργάζονται ως ανταποκριτές των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και  Star στις Ηνωμένες Πολιτείες αναζητώντας τι κάνει ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς από την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη περιμένοντας την Κυριακή τον Πρωθυπουργό…ενόχλησαν από ότι φαίνεται  την προσωπική φρουρά του υπουργού Επικρατείας η οποία κάλεσε τις μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ για  εξακρίβωση στοιχείων ! Το περιστατικό συνέβη έξω από το ξενοδοχείο Westing Grand Central στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται ο Νίκος Παππάς μαζί με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής, εν αναμονή της άφιξης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 

Τι λέει ο Δημήτρης Σουλτογιάννης για το ” perouka gate”: 

«Είναι τουλάχιστον αστεία τα δημοσιεύματα περί συλλήψεως μου στο Μανχάταν, απλά και μόνο επειδή έκανα αυτοβούλως το δημοσιογραφικό μου καθήκον. Στα πλαίσια της κάλυψης του ταξιδιού του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη, οι ανταποκριτές ενημερωθήκαμε για την -κατά δύο ημέρες νωρίτερα- άφιξη του υπουργού Eπικρατείας Νίκου Παππά.

Πράγματι βρεθήκαμε με τον συνάδελφο Θάνο Δημάδη από τον Alpha στο ξενοδοχείο που διαμένει για να πληροφορηθούμε την ατζέντα των δραστηριοτήτων του στη Νέα Υόρκη. Αυτό όπως φαίνεται ενόχλησε την προσωπική του φρουρά η οποία και κάλεσε τις μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ. Έκαναν μια απλή εξακρίβωση στοιχείων. Φυσικά δεν υπήρξε καμία παρανομία και αφού εξακρίβωσαν ότι είμαι ένας νομοταγής Αμερικανός Πολίτης αποχώρησαν χωρίς να μας ενοχλήσουν. Δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω τα περί μεταμφιέσεων και πλαστοπροσωπίας.

Αν ένα καπέλο τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου θεωρούνται μεταμφίεση τότε και στις απόκριες έτσι θα κυκλοφορώ!! Είναι λυπηρό που βρέθηκαν συνάδελφοι να στείλουν τέτοια είδηση στην Ελλάδα εστιάζοντας στην δήθεν σύλληψη μου και όχι στο γεγονός ότι ο κ. Παππάς βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στο Μανχάταν με… ”λευκή ατζέντα”… προφανώς η φωτογραφική μου μηχανή ενόχλησε περισσότερο!»

Google+ Linkedin