Δεν τον άφησαν να πάει Μπάρτσα κι έβγαλε μπροστά τη μαμά του!

Γαλλικά δημοσιεύματα επισημαίνουν πως οι σχέσεις του Αντριέν Ραμπιό με την Παρί έχουν φτάσει στα άκρα λόγω της πρόσφατης άρνησης των Γάλλων να τον αφήσουν να πάει στην Μπαρτσελόνα. Πώς εμπλέκεται στην ιστορία η πολύ αυστηρή Βερόνικα Ραμπιό που πραγματικά δεν… μασάει.

Ραμπιό vs. Παρί γράφουν στη Γαλλία, αφού οι Άραβες προσέφεραν νέο συμβόλαιο στον 23χρονο κι εκείνος το αρνήθηκε.

Ο χαφ που έχει γεννηθεί το 1995 αποδεσμεύεται από την ομάδα του το 2019 και σε πρώτη φάση είπε “όχι” στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το νέο συμβόλαιο -με καλά χρήματα- που του προσέφεραν…

Το “άκυρο” ήρθε από την μητέρα του ποδοσφαιριστή, Βερόνικα Ραμπιό η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη χώρα της δεν το συζήτησε καν ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους! Μάλιστα, την κ. Ραμπιό την περιγράφουν ως μία πολύ σκληρή γυναίκα ως προς τα συμφέροντα του γιου της.

Βέβαια, όλα αυτά προκύπτουν από την πρόσφατη στάση της Παρί να μην αφήσει τον Ραμπιό να πάει στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο παίκτης το ήθελε πάρα πολύ.

Αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του 23χρονου ξεπερνάει τα 50.000.000 ευρώ και στο Παρίσι βλέπουν… εφιάλτες όταν σκέφτονται πως μπορεί να τον χάσουν εντελώς δωρεάν σε έναν χρόνο από τώρα.

Google+ Linkedin