Γιατί οι “σφραγιδοφύλακες” του Εμπορικού Συλλόγου εξέθεσαν μέλη της συλλογικότητας «Αγκαλιάζω» ;

Γιατί οι “σφραγιδοφύλακες” του Εμπορικού Συλλόγου εξέθεσαν μέλη της συλλογικότητας «Αγκαλιάζω» ;

Όταν διαβάσαμε ότι οι “σφραγιδοφύλακες” του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου θα έχουν παρουσία στην εμποροπανήγυρη της Στυμφαλίας (Κιόνια), το ερώτημα, που εύλογα μας ήρθε κατά νου, ήταν :  «τι θέλει η αλεπού στο παζάρι;» Πως θα συνυπάρξουν με τους υπαίθριους εμπόρους που τους έχουν σούρει τα εξ αμάξης ;

Για αυτό ,στις 9 του Σεπτέμβρη ,στην ανάρτηση «Είμαστε για τα πανηγύρια… η avant garde εκδοχή του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου !» ,με φιλική διάθεση, είχαμε χαρακτηρίσει  “ανυποψίαστο” τον  Σύλλογο Κάτω Δημηνιού «Αγκαλιάζω» ,με αφορμή την επικείμενη παρουσία του στα Κιόνια, μετά από  πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου. 

Σ’ αυτή την πόλη όλοι γνωριζόμαστε και όποιος έχει μάτια βλέπει τις μεθοδεύσεις  πολιτιστικής χειραγώγησης, που σε πλήρη ανάπτυξη εξυφαίνονται από τον σφραγιδοφύλακα του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου και τους  “πολιτιστικούς μισθοφόρους” του “μηχανισμού  Ζάρκου”.

Ίσως, η ανάρτηση της 9ης του Σεπτέμβρη ήταν το καμπανάκι να αποφευχθεί  το θλιβερό επεισόδιο (ΕΔΩ) που έλαβε χώρα στην εμποροπανήγυρη της Στυμφαλίας,Κιόνια, ανήμερα της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού,με ανυποψίαστους δράστες, μέλη της συλλογικότητας «Αγκαλιάζω».

Προεισαγωγικά να ξεκαθαρίσουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα τους ιδρυτές του συλλόγου «Αγκαλιάζω» – εκτιμάμε όμως ότι, άθελά τους, έγιναν παιχνίδι σε άθλιες προβοκάτσιες από τους  “πολιτιστικούς μισθοφόρους” του “μηχανισμού  Ζάρκου”, που μυρίστικαν φράγκα και δεν διστάζουν να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα μιας παραδοσιακής εμποροπανήγυρις…για να προμοτάρουν γιαλαντζί “παζαριώτες” μιας χρήσης !

Οι ιδρυτές του συλλόγου «Αγκαλιάζω» όφειλαν να γνωρίζουν ότι η φάτσα του καθενός είναι στοιχείο της προσωπικότητάς του και συνεπώς είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία του η χρήση της . Άρα,όποια διαβεβαίωση και να είχαν από  ανεύθυνους  “σφραγιδοφύλακες” , ήσαν υποχρεωμένοι να σεβαστούν ότι η φωτογράφηση ανθρώπων απαγορεύεται χωρίς την συναίνεσή τους, εκτός αν είναι δημόσια πρόσωπα σε δημόσιους χώρους,

Βεβαίως στόχος ήταν η δυσφήμιση των συνδικαλισμένων υπαίθριων εμπόρων…

Όπως και πριν ένα μήνα ,όταν οι ίδιοι άνθρωποι «έφαγαν τα λυσσακά τους» με ψευδείς και παραπλανητικούς ισχυρισμούς ΕΔΩ για δηθεν “ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΙΑΤΟΥ” .

Τώρα μιλούν για homo άξεστους…

Ποιοι ;

Αυτοί που στον κανονισμό λειτουργίας τους δηλώνουν ότι απαγορεύεται η φωτογραφική έκθεση ανηλίκων…και “πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις” ο πιτσιρικάς ΕΔΩ κρεμάστηκε στα μανταλάκια του facebook  !

ΥΓ : Οι “σφραγιδοφύλακες” του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη νεοσύστατη ομάδα φωτογραφίας του ”Αγκαλιά-ΖΩ” για τις υπηρεσίες της :Agelos Tasinopoulos Πραγματικά λυπάμαι για το γεγονός,ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την νεοσύστατη ομάδα φωτογραφίας του ”Αγκαλιά-ΖΩ” για την παρουσία του και την συμμετοχή του στην εμποροπανήγυρη Κιονια…

Μήπως όμως θα πρέπει να πουν και ένα συγνώμη στον πιτσιρικά ;

Google+ Linkedin