Αρχηγική επίθεση Πιτσάκη στον Γιάννη Μπουντρούκα

Αρχηγική επίθεση Πιτσάκη στον Γιάννη Μπουντρούκα

«ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ»

Κύριε Μπουντρούκα,

Οι αντιπαλότητες και οι διαμάχες δε θα βοηθήσουν τον ρόλο του ΠΕΣΠ, αλλά αντίθετα θα αποδείξουν ότι δεν είμαστε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και τον σκοπό μας που δεν είναι άλλος από τον περιφερειακό σχεδιασμό για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.  

Δυστυχώς εσείς με έργα αλλά και υπερβατικές θεωρίες, υπονομεύσατε και ανοικτά σταθήκατε απέναντι στα 6 Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, χαρακτηρίζοντας την έκθεση “Πελοπόννησος 2018”, ως “παράνομη”, “μικρή για το μέγεθος” που έχετε εσείς στο μυαλό σας και τελικά, ως “ψευδεπίγραφη” της “Πελοπόννησος ΕΧΡΟ”.

Στην κοινή προσπάθεια, των Επιμελητηρίων, σταθήκατε απέναντι, χωρίς λόγο και φυσικά ως χωρίς αιτία, δημιουργώντας άπειρους συνειρμούς, για την προσωπική σας στάση, που ρυμούλκησε και το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Απεναντίας το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο Πρόεδρος προσωπικά κάνοντας πράξη την ενότητα, σας ψήφισαν και σας τίμησαν ως πρόεδρο του ΠΕΣΠ, χωρίς προαπαιτούμενα ή όρους.

Είναι αδιανόητο λοιπόν, να μας εγκαλείτε για έλλειψης συναντίληψης όταν είστε ο πρώτος και ο μόνος που εναντιώθηκε στην δύσκολη προσπάθεια μας να στήσουμε την έκθεση “Πελοπόννησος 2018”.

Η κοινή αίσθηση που υπάρχει στους Κορίνθιους επιχειρηματίες και όχι μόνο είναι ότι για δικούς σας λόγους, πολεμήσατε την έκθεση, θέτοντας σε κινδύνους το Επιμελητήριο.

Τελικά όπως διαπιστώσατε και εσείς και οι άλλοι συνάδελφοι, όπως διαπίστωσαν οι εκθέτες και οι χιλιάδες επισκέπτες, η αρνητική σας στάση δεν στάθηκε ικανή να εμποδίσει την επιτυχία της έκθεσης.

Απεναντίας οι υπουργοί κκ. Βεναρδάκης και Πιτσιόρλας, δημόσια χαρακτήρισαν την “Πελοπόννησος 2018” ως την δεύτερη σημαντικότερη μετά την ΔΕΘ έκθεση αυτή την στιγμή στην χώρα. Επίσης, η «Πελοπόννησος 2018» έγινε υπό την αιγίδα της προεδρίας της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου (κατά τον κ. Μπουντρούκα παράνομη) και συμμετείχαν εταιρίες κολοσσοί.

Λυπούμαστε για τις διαπιστώσεις μας αυτές.

Περισσότερο μας πικραίνει η προσωπική σας στάση, που ξέφυγε ακόμα και από τα όρια της απλής συναδελφικής συμπεριφοράς.

Οι παραινέσεις λοιπόν για μη αντιπαλότητα πρέπει να απευθυνθούν προς τον εαυτόν σας.

Μόνο με διάλογο και συνεργασία  μπορούμε να καθορίσουμε από κοινού τη στρατηγική της οικονομικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εσείς αποδέχεσθε τον διάλογο και την συνεργασία;

Μέχρι τώρα ακολουθείτε προσωπικό δρόμο, αγνοώντας την κοινή στάση των υπολοίπων Επιμελητηρίων.

Εκτός αν εννοείτε και επιθυμείτε, να ακολουθούμε την προσωπική σας στρατηγική.

Μας συγχωρείτε αλλά αυτό δεν είναι δημοκρατικό και φυσικά δεν είναι και αποδεκτό από κανένα λογικά σκεπτόμενο επιχειρηματία και άνθρωπο.

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τον μοναχικό σας δρόμο και θα προσπαθήσουμε, μαζί με τα άλλα Επιμελητήρια, να οικοδομήσουμε την επόμενη ημέρα για τα μέλη μας, την Πελοπόννησο και τους συμπατριώτες μας.

Μόνος σας θέσατε εαυτόν εκτός της κοινής δράσης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

 

Google+ Linkedin