Αλάτι: Η αθέατη πλευρά της γεύσης

Πειραματιστείτε με διαφορετικά αλάτια, ανακαλύπτοντας τη συμβολή του καθενός στα πιάτα σας.

Τρίψτε κρυστάλλους ορυκτού ή θαλασσινού αλατιού που θα λιώσουν αργότερα στο στόμα, αφήνοντας τη σχεδόν τραγανή αλμύρα τους να προσθέτει ένταση στα σημεία που αγγίζει η δημιουργία σας.

Κι επειδή το φαγητό στις μέρες μας δεν είναι πια μια μονοσήμαντη πράξη από την πλευρά του σεφ, δώστε στους πελάτες σας την ευκαιρία να αλατίσουν το φαγητό όσο εκείνοι θέλουν, με διαφορετικά αλάτια, μετατρέποντας τη γευστική τους εμπειρία και απόλαυση ως performance.

Η μόδα των αλατιών έχει κατακτήσει τους μεγ…περισσότερα »

Google+ Linkedin