Αγνόησε την καραντίνα ο Ρονάλντο και γύρισε Ιταλία με ιδιωτικό τζετ!

Αγνόησε την καραντίνα ο Ρονάλντο και γύρισε Ιταλία με ιδιωτικό τζετ!

Παρά το ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ήταν από χθες σε καραντίνα ο σουπερ σταρ της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πτοήθηκε, καθώς πέταξε με ιδιωτικό τζετ από την Πορτογαλία όπου βρισκόταν στην Ιταλία!
Μόλις χθες ο Ρονάλντο ανακοίνωσε ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, ενώ ήταν στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει διεθνή αγώνα. Ωστόσο ενώ όφειλε να τηρήσει τα περιοριστικά μέτρα ασφαλείας και να απομονωθεί για μερικές ημέρες, αγνόησε τα ιατρικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. και σίγουρος για τον εαυτό του, μιας και είναι ασυμπτωματικός, προτίμησε να επιστρέψει την Ιταλία και το Τορίνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μίσθωσε ιδιωτικό σκάφος ασθενοφόρο, προσπαθώντας να δείξει ότι κατά τα άλλα τηρεί τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από τον επικίνδυνο ιό.
Πάντως θεωρείται απίθανο να προλάβει το πρώτο παιχνίδι της Γιουβέντους στο Champions League στις 20 Οκτωβρίου με την Δυναμό Κιέβου, μιας και η UEFA ζητά αρνητικό τεστ από ποδοσφαιριστές που έχουν προσβληθεί μια εβδομάδα πριν από κάθε παιχνίδι.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Google+ Linkedin