Ήττα προβληματισμού για τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου – «Άσφαιρος» ο Πέλοπας στο Δερβένι

Ήττα προβληματισμού για τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου – «Άσφαιρος» ο Πέλοπας στο Δερβένι

Με τη 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σάββατο (3/10)  και στου δυο Ομίλους το πρωτάθλημα της A’ Κατηγορίας Κορινθίας . 

Στον Α΄ Όμιλο οι Άγιοι Θεόδωροι νίκησαν με 2 – 0 στο Γαλατάκι τον τοπικό Σαρωνικό και τέθηκαν επικεφαλείς στην βαθμολογία με +2 , μετά τις ισοπαλίες του ΠΑΣ Κόρινθος ( 2 – 2 με ΑΟ Λουτράκι) και του Κύψελου Κορίνθου ( 1 – 1 με Ισθμιακό, στο «Γιάννης Στέφας»), Στο Λουτράκι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2 – 0 επί της Κορίνθου 2006, ενώ ο Τενεάτης Αθικίων πέρασε νικηφόρα 1 – 0 από την Νεμέα επί του Παννεμεατικού.

Στον Β΄ Όμιλο  η Ελλάδα Βέλου  μετά την νίκη της με  2-1 επί του αδύναμου Ολυμπιακού Ασσού έπιασε «ρετιρέ» με 6 βαθμούς.

Στο ματς της ημέρας στο Ξυλόκαστρο είχαμε ήττα προβληματισμού για τον τοπικό Ηρακλή ,που μέσα στο  “Σωτήρης Αγγελόπουλος” συνετρίβει  με  1 – 4  από τον  νεοφώτιστο Άρη Βοχαϊκού.

Η  βοχαΐτικη ομάδα πέτυχε την δεύτερη νίκη  της στο πρωτάθλημα  , αλλα το πρώτο τρίποντο στα “χαρτιά” , μετά την «κάμπανα» που δέχθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας  , βάσει του άρθρου 19 του ΚΑΠ «Ειδικές περιπτώσεις απαγόρευσης συμμετοχής σε αγώνες » ,για  αντικανονική συμμετοχή του  ποδοσφαιριστή Σπύρο Παπαδέλη σε φιλικά ματς, χωρίς να έχει θεωρηθεί το δελτίο του. 

Θυμίζουμε ότι την καταγγελία σε βάρος του Άρη Βοχαϊκού έκανε η διοίκηση της Θύελλας Κάτω Διμηνιού , αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι πίσω απ΄ αυτή την ιστορία κρύβονται παράγοντες της ΕΠΣ Κορινθίας που θέλουν να «κοντύνουν» την δυναμική της βοχαΐτικης ομάδας για να ευνοήσουν τον Πέλοπα στην διεκδίκηση της πρωτιάς του ομίλου.

Όπως και ‘χει,πάντως,ο Άρης Βοχαϊκού με 8-1 τέρματα στα δυο πρώτα παιχνίδια  δείχνει ότι αυτή την εποχή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος.

Στα άλλα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής είχαμε την πρώτη απώλεια βαθμών για τον Πέλοπα , που «κόλλησε» στο μηδέν, στο Δερβένι. Η ομάδα του Κιάτου παρότι αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για 30 και πλέον λεπτά (μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Βασιλειάδης)  και είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού , δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

Δεύτερη σερί ισοπαλία είχαμε και για τη μαχητική Θύελλα Κάτω Διμηνιού , που στο γήπεδο  της Τραγάνας δεν κατάφερε να «δαμάσει» την αντίσταση του Πανκαμαριακού. Τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Τέλος , στο Ζευγολατιό  η Θύελλα Πετρίου πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα , επικρατώντας με 0-3 επί του τοπικού ΑΟΖ.

Αναλυτικά τα Αποτελέσματα και οι Βαθμολογίες

Α΄ Όμιλος –  2η Αγωνιστική
ΠΑΣ Κόρινθος 2 : 2 ΑΟ Λουτράκι
Παννεμεατικός 0 : 1 Τενεάτης Αθικίων
ΣΦΛ Ολυμπιακός 2 : 0 Α.Σ. Κόρινθος 2006
Ισθμιακός 1 : 1 ΠΑΣ Κύψελος
Σαρωνικός Γαλατακίου 0 : 2 Αγ. Θεόδωροι

 

 
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Αγ. Θεόδωροι 2 6
2 ΠΑΣ Κόρινθος 2 4
3 ΑΟ Λουτράκι 2 4
4 ΠΑΣ Κύψελος 2 4
5 Τενεάτης Αθικίων 2 3
6 ΣΦΛ Ολυμπιακός 2 3
7 Ισθμιακός 2 2
8 Σαρωνικός Γαλατακίου 2 1
9 Παννεμεατικός 2 0
10 Α.Σ. Κόρινθος 2006 2 0

 

Β΄ Όμιλος –  2η Αγωνιστική
Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1 : 4 Άρης Βοχαϊκού
Θύελλα Κ. Διμηνιού 2 : 2 Πανκαμαριακός
Αστέρας Δερβενίου 0 : 0 Πέλοπας Κιάτου
ΑΟ Zευγολατιού 0 : 3 Θύελλα Πετρίου
Ελλάς Βέλου 2 : 1 Ολυμπιακός Άσσου

 

  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Ελλάς Βέλου 2 6
2 Πέλοπας Κιάτου 2 4
3 Ολυμπιακός Άσσου 2 3
4 Άρης Βοχαϊκού 2 3
5 Ηρακλής Ξυλοκάστρου 2 3
6 Θύελλα Πετρίου 2 3
7 Θύελλα Κ. Διμηνιού 2 2
8 Αστέρας Δερβενίου 2 2
9 Πανκαμαριακός 2 1
10 ΑΟ Zευγολατιού 2 0

News cafe Καραμαλίκης άλλου τύπου…απόλαυση!

Google+ Linkedin