Έξω από τη Βουλή οι φασίστες της Χρυσής Αυγής

Έξω από τη Βουλή οι φασίστες της Χρυσής Αυγής

Επιτέλους οι Έλληνες πέταξαν έξω από τη Βουλή τους φασίστες της Χρυσής Αυγής Πηγή: www.lifo.gr

Οι εθνικές εκλογές 2019 περνάνε στην ιστορία καθώς οι Έλληνες έδιωξαν τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή.
Στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012 η Χρυσή Αυγή, το ναζιστικό μόρφωμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, εισήλθε για πρώτη φορά στο κοινοβούλιο, παίρνοντας ποσοστό σχεδόν 7%.
Σήμερα, και ενώ η πολύκροτη δίκη των μελών της είναι σε εξέλιξη, η Χρυσή Αυγή μένει εκτός Βουλής καθώς είδε τα ποσοστά της να καταποντίζονται κάτω από το 3%.
Αμετανόητος ο αρχιφασίστας Μιχαλολιάκος με video που ανάρτησε έστειλε μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή “δεν τελείωσε” και θα συνεχίσει υπό την ίδια πάντοτε ηγεσία, αυτή της οικογένειας Μιχαλολιάκου.Στο video το αρχιναζίδι μιλάει δίπλα στην κόρη του Ουρανία και τον κουμπάρο του Χρήστο Παππά, ενώ παρόντα είναι και άλλα έμμισθα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης. Άφαντος όμως ήταν ο εκπρόσωπος τύπου Ηλίας Κασιδιάρης.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qG7s3drFba4[/embedyt]
Το τέλος των φασιστών από τα έδρανα του κοινοβουλίου σημαίνει ότι αρκετοί κατηγορούμενοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης δεν θα απολογηθούν με την ιδιότητα του βουλευτή. Η απώλεια της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης θα σημάνει νέες δυσκολίες και στη χρηματοδότηση της ναζιστικής οργάνωσης, καθώς θα παύσουν οι μηνιαίες βουλευτικές αποζημιώσεις, θα διακοπούν οι συμβάσεις των επιστημονικών συνεργατών και θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους οι δεκάδες μετακλητοί υπάλληλοι που περιφέρονται στις εκδηλώσεις.
Google+ Linkedin