Όλα τα’ χε ο μπαξές του Νανόπουλου…η αριστεροδέξια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του έλειπε !

Ανακοίνωση μιας ακόμα επιμελητηριακής παράταξης είχαμε χθες,Παρασκευή 6 Οκτώβρη,από τους “λοχαγούς” του Νανόπουλου (Σπηλιωτακάρα & Κουκουλάκη) , το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας,Αιμιλία Πανταζή και τον  Δημήτρη Λιβάνη που όλα δείχνουν ότι  θα τεθεί και επικεφαλής του υπό συγκρότηση αριστεροδέξιου συνδυασμού .
Πολλοί εκτιμούν ότι αυτή τη φορά, η υπόθεση «εκλογική κοπτοραπτική Νανόπουλου», κατέληξε σε τραγέλαφο. Προσωπικά , δεν ξέρω γιατί,αλλά διαβάζοντας το Δελτίο Τύπου  της νέας version  Νανόπουλου και  βλέποντας το σήμα του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» μου θύμισε  κάτι από μπαταρισμένη “Λαϊκή Ενότητα” , στα πολύ δεξιά της …

Εμπάσει περιπτώση,δεν έχει και μεγάλη σημασία  το πως “έδεσε” αυτή η οπερετική εκδοχή “συνδιοίκηση του Επιμελητηρίου”  ,που  όχι μόνο είναι εκτός πολιτικής πραγματικότητας,αλλά  άνετα  θα μπορούσε να κινείται στο πλαίσιο γνωστών αφηγήσεων ,όπου δυο ομάδες  ρεσταρισμένων πολιτικά… συνασπίζονται για έναν αμφιλεγόμενο σκοπό και τελικά αποτυγχάνουν μέσα στην ανοησία τους !
Αναμφίβολα όμως  έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον  να κατονομαστούν  αυτοί που  “μαρινάρουν”  την αριστεροδέξια  version  «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» για να πάρουν ωραία γεύση τα αφεντικά τους…

Ενδέχεται βέβαια να τους κατονομάσει ο κ. Ραψωματιώτης…αλλά αυτός έχει αγκαζάρει την θεία φώτιση του Μητροπολίτη και ως εκ τούτου  δεν εμπλέκεται  σε οπερετικές  εκδοχές που δεν παρουσιάζουν και κάποιο  θρησκευτικό  ενδιαφέρον!

Ας αφήσουμε όμως τις προθέσεις του κ. Ραψωματιώτη στην θρησκευτική τους γαλήνη…εξάλλου το ποιοι “μαρινάρουν”  την αριστεροδέξια  version  «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»  φάνηκε καταρχήν  από την ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Νικολοπουλου (δείτε ΕΔΩ) ,σχετικά με την πολιτικοοικονομική κουλτούρα της υπό διαμόρφωση επιμελητηριακής πρότασης .

Εκεί, οι κύριοι Σπηλιωτακάρας και Κουκουλάκης ,άμαθοι στις  δύσκολες ισορροπίες,απαντούσαν με αμήχανες υπεκφυγές τύπου «βίπερ – νόρα»  –  ενώ ο κ. Λιβάνης,που ήταν πιο δασκαλεμένος, απάντησε ότι “ΕΙΜΑΣΤΕ  ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΩΡΑ  ΞΕΚΙΝΑΜΕ…”   

Προφανώς αυτή η  version της «ΝΕΑΣ  ΕΠΟΧΗΣ» ,όπως την παρουσίασε  ο κ. Λιβάνης ,ακουμπάει περισσότερο στην κουλτούρα κάποιων ψευτοαριστερών  που αρέσκονται να ηγούνται των “επαναστάσεων”… αλλά ποτέ δεν τις κάνουν μόνοι τους!

Συμπερασματικά λοιπόν έχουμε έναν  ρεσταρισμένο ψευτοαριστερό  συνδυασμό με  δεξιά εξαπτέρυγα …υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ !

Το μόνο που απομένει στον “ευφυή ράφτη”, είναι να έχει προσέξει τα μπατζάκια, γιατί είναι σίγουρο πως σύντομα , θα πάρουν φωτιά…
Google+ Linkedin