Φτου σου να μη σε ματιάσει ο επίτιμος…Αλέξη !!

Ο διάλογος που είχε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με την κόρη του Αλεξάνδρα, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προκαλεί ήδη συζητήσεις…

Η αρχική έκπληξη ήρθε με την είδηση πως ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην Βουλή.Σκοπός της παρουσίας αυτής ήταν για να ακούσει τον πρωθυπουργό, όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά, στην ομιλία του κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφτασε συνοδευόμενος από την κόρη του Αλεξάνδρα και κατά την είσοδό του δεν είπε πολλά. “Οπως προαναφέραμε, δήλωσε λακωνικά: «Ήρθα για να ακούσω τον πρωθυπουργό…».

Ωστόσο, το… καλύτερο το φύλαγε για το τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες , εξερχόμενος από το ελληνικό κοινοβούλιο, ο Κων/νος Μητσοτάκης ρωτήθηκε από την κόρη του, Αλεξάνδρα: «Πως τον είδες;», με τον επίτιμο να απαντά: «Ήταν απίστευτος».

Αυτό που όμως δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, είναι το αν το σχόλιο αυτό είχε… θετική ή μη χροιά. Αν δηλαδή χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «απίστευτο» επειδή συμφωνούσε σε όσα είπε, ή αν το σχόλιο αυτό είχε αρνητικό υπόβαθρο…

Google+ Linkedin