Τζον Κλιζ : Η νόσος «Ντόναλντ Τραμπ» δεν έχει καμία σχέση με τον κορονοϊό

Τζον Κλιζ : Η νόσος «Ντόναλντ Τραμπ» δεν έχει καμία σχέση με τον κορονοϊό
Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός των «Monty Python» έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι δεν είναι οπαδός του Αμερικανού προέδρου και τον επικρίνει, αλλά και τον λοιδορεί συχνά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ο Τζον Κλιζ δεν μπορούσε να το πιστέψει την Παρασκευή το πρωί, βλέποντας στο Twitter την είδηση ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαγνώστηκε με Covid-19.

Ο Κλιζ έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Έχω αγωνία να ακούσω τι θα ανακοινώσει ο γιατρός του Τραμπ για το τεστ που δείχνει θετικό τον πρόεδρο στον κορονοϊό. Προφανώς θα του υπαγορευτεί άμεσα η δήλωσή του… Ένας γιατρός φίλος μου, μου έχει αποκαλύψει ότι τα συμπτώματα της Covid-19 συμπεριλαμβάνουν παραληρηματικό μεγαλείο, αγωνιώδη ανάγκη αναζήτησης προσοχής, ακραίο ναρκισσισμό, αδυναμία να διακρίνεις το φανταστικό από την πραγματικότητα, εμμονικές σκέψεις για το χρήμα, παχυσαρκία, χονδροειδής συμπεριφορά, απρόβλεπτες εκρήξεις θυμού, διογκωμένο εγώ, χέρια που κινούνται ασταμάτητα, διάσπαση προσοχής, καταχρηστική γλώσσα, αβίαστο ψέμα, περιφρόνηση για τη δημοκρατία και κλέψιμο στο γκολφ».

Καταγραφή5353.PNG

Λίγο αργότερα, ο θρυλικός «Monty Python» έσπευσε να απολογηθεί: «Συγγνώμη. Παρανόησα αυτά που άκουσα από τον γιατρό μου. Τα συμπτώματα που περιέγραψα είναι αυτά του ”νόσου Ντόναλντ Τραμπ” και δεν έχουν καμία σχέση με τον Covid 19. Ανάλογα συμπτώματα είναι ολοένα και πιο κοινά στους λευκούς οπαδούς του προέδρου, αλλά μπορούν να θεραπευτούν με λίγη εκπαίδευση…».

Ο Βρετανός κωμικός δεν ήταν ο μόνος διάσημος που εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τη διάγνωση του Τραμπ με κορονοϊό. Ο Άγγλος ηθοποιός και σκηνοθέτης Ντόμινικ Γουέστ (γνωστός από τις σειρές The Wire και The Affair), εμφανιζόμενος στην εκπομπή του ITV, «Good Morning Britain», ρωτήθηκε πως αντέδρασε όταν άκουσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε προσβληθεί από κορονοϊό. «Πήδηξα από τη χαρά μου», είπε με χαμόγελο! «Δεν είμαι θιασώτης του Τραμπ, όπως γνωρίζετε, και ελπίζω ότι ο Τζο Μπάιντεν θα παραμείνει υγιής και θα αναλάβει την προεδρία το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε.

Ο Ντόμινικ Γουέστ πέταξε από τη χαρά του (Copyright: AP Images)

Εκτός από τους Γκλιζ και Γουέστ και άλλοι πολλοί χάρηκαν ή και ειρωνεύτηκαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, μετά την είδηση για την ασθένειά του. Η Ευρώπη ήταν επιθετική, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα σχόλιά του Τραμπ στο παρελθόν, που αφορούσαν τον κορονοϊό και κυρίως για τους οπαδούς του προέδρου.

Google+ Linkedin