Τα κορίτσια του Άρη Κορίνθου πάλεψαν με ψυχή αλλά…η ομάδα του Φείδωνα πήρε γλυκιά “εκδίκηση” για το περσινό αποτέλεσμα

Σε ένα εντυπωσιακό και αμφίρροπο ματς στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου ,για το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής, τα κορίτσια του Άρη Κορίνθου πάλεψαν με ψυχή αλλά τελικά υπέκυψαν με 3-5 στην πρωτοπόρο ομάδα του Φείδωνα Άργους,που πήρε  γλυκιά “εκδίκηση” για το περσινό αποτέλεσμα στο Άργος,όπου οι Κορίνθιες είχαν επικρατήσει με 2-6.

Οι παίκτριες του  Άρη ήταν καλύτερες στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν να καθαρίσουν τον αγώνα ,αλλά έχασαν σημαντικές ευκαιρίες αρχής γενομένης από το 15΄ όταν  η Γαλάνη  πέρασε και την τερματοφύλακα του Φείδωνα ,σούταρε σε κενό τέρμα και με υπερένταση απέκρουσε παίκτρια του Φείδωνα πάνω στην γραμμή, την στιγμή που όλοι πανηγύριζαν!

Στο 30΄ επάλληλα  σουτ των παικτριών του Άρη Κορίνθου, μέσα από την περιοχή, απέκρουσαν οι αμυνόμενες και η τερματοφύλακας , ενώ στο 31΄ η Γαλάνη μόνη με την Ροδοπούλου σούταρε ελάχιστα άουτ.

Η κακοδαιμονία για την ομάδα του Άρη έσπασε στο 36΄ όταν η Μπίτζα με σουτ νίκησε την Ροδοπούλου γράφοντας το 1-0 και στο  42΄ η Γαλάνη  με πλασέ  έκανε το 2-0.

Εκεί όμως που τα κορίτσια του Άρη χαλάρωσαν περιμένοντας την ανάπαυλα του ημιχρόνου ένα αμφισβητούμενο φάουλ  έδωσε την ευκαιρία στην Κατσικάρη  να μειώσει σε 2-1 και να δημιουργήσει άλλη ψυχολογία για τη συνέχεια…

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αργολίδας κυριάρχησε, έφτασε στο 2-4 με 2 γκολ της Καραγιάννη και ένα της Λουκά. Ο Άρης μείωσε σε 3-4 στο 90′ και το τελικό 3-5 έγραψε η Λουλεμέ στο 94′.

Με λάθη οι διαιτητές από την Αχαϊα Πετρόπουλος – Αβραμοπούλου – Σταθοπούλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Άρης Κορίνθου :Κοτσώνη,Πετροπούλου,Δικαιουλάκου,Μαρινού,Δαρσινού ,Λουφάκη,Πανούση ( 80΄ Μιχαλοπούλου ),Παπαγεωργίου,Βουρλιωτάκη  ( 63΄ Λιάπη ),Γαλάνη,Μπίτζα .

Φείδωνας  Άργους : Ροδοπούλου, Μπακασιέτα (45′ Βαλκάνη), Κατσικάρη (88′ Τζιχάνη), Καββαθά, Κυριακοπούλου, Λέκκα (75′ Οικονόμου), Κουγιά (70′ Πατάτση), Λουκά, Μαρίνη, Καραγιάννη, Λουλεμέ.

Google+ Linkedin