ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έριξε τη χαριστική βολή

«Μετά και την ψήφιση των νομοσχεδίων για το φόρο ακινήτων και τους πλειστηριασμούς, η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου άνοιξε και επίσημα το δρόμο για τη δήμευση των κατοικιών, ρίχνοντας τη χαριστική βολή στην πλειοψηφία της κοινωνίας που πλήττεται πολλαπλώς», σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του, σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση «έχει μείνει μόνη της να υπερασπίζεται το μνημόνιο όταν η Ευρωβουλή καταλήγει σε πόρισμα-κόλαφο για την τρόικα και τα αδιέξοδα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να αξιοποιήσει την Ελληνική Προεδρία προς όφελος της χώρας καθώς ο ίδιος συμπεριφέρεται, ως προεδρεύων στην πολιτική λιτότητας της κ. Μέρκελ, σε Ελλάδα και Ευρώπη».«Επειδή όμως τα ψέματα έχουν τελειώσει προ πολλού, ο κ. Σαμαράς έχει καταλάβει ότι, όσο και να αυτοπροβάλλεται,ως «σωτήρας της χώρας», δεν μπορεί να πείσει κανέναν και, μέρα με τη μέρα, απομονώνεται πολιτικά και κοινωνικά, με τους πολίτες να αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο στον ΣΥΡΙΖΑ την αξιόπιστη εναλλακτική λύση για δίκαιη έξοδο από την κρίση» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης κόμματος.

Google+ Linkedin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

*
*
*