Συμμετοχή Επιμελητηρίου Κορινθίας στο Φεστιβάλ Δια Βίου Μάθησης της Κορίνθου Πόλης που Μαθαίνει

Συμμετοχή Επιμελητηρίου Κορινθίας στο Φεστιβάλ Δια Βίου Μάθησης της Κορίνθου Πόλης που Μαθαίνει

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, στο θεατράκι της Αγίας Άννας στην Κόρινθο, το Φεστιβάλ Διά Βίου Μάθησης (ΔΒΜ) της Κορίνθου Πόλης που Μαθαίνει που είχε ως στόχο να διερευνήσει και να αποτυπώσει σε τοπικό επίπεδο τις δυνατότητες της Δια βίου μάθησης.

Ανάμεσα στους 30 συμμετέχοντες βρισκόταν και το Επιμελητήριο Κορινθίας με την Αναπτυξιακή εταιρεία του όπου παρουσίασε σε όλους τους παρευρισκομένους τις δράσεις της δια βίου μάθησης και την ενεργό συμμετοχή του σε ποικίλα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα επιμόρφωσης, μετεκπαίδευσης και κατάρτισης. 

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Πιτσάκης ο οποίος παρευρέθη στην εναρκτήρια εκδήλωση, έκανε τις σχετικές δηλώσεις: ‘’Η εκπαίδευση και η δια βίου μάθηση καλούνται να διαδραματίσουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και την ισόρροπη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη όλης της χώρας. Και το χρονικό πλαίσιο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ας τις αξιοποιήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο και ας χρησιμοποιήσουμε τα οφέλη τους για να καταπολεμήσουμε τα προβλήματα που επέφερε το εκτεταμένο lockdown.

Google+ Linkedin