Στην Πάτρα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης

Θα αναδείξει τις τελευταίες εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα, οι οποίες εφαρμόζονται στην καθημερινότητά μας. Επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σημαντικό έργο, θα παρουσιάσουν όλες τις επερχόμενες τάσεις

Το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης  συνδιοργανώνουν στις 9-15 Ιουλίου 2018 το 10 Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης , στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης έχει ξεκινήσει από το έτος 2000 και επαναλαμβάνεται κάθε 2 χρόνια.

Συγκεντρώνει επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με σημαντικό έργο στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, αναδεικνύοντας τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο, αλλά και τις επερχόμενες τάσεις που παρακολουθούμε πλέον να εφαρμόζονται στην καθημερινότητά μας όλο και με ταχύτερους ρυθμούς.

Στο παρόν συνέδριο αναμένεται να παρουσιάσουν τις έρευνές τους ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την εκδήλωση υποστηρίζουν το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, ο Orange Grove Patras και το POS co-working space.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι η εταιρεία Citrix , ο οργανισμός Enterprise Greece  και η εταιρεία EPSN Workforce Greece.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου διοργανώνεται πανελλήνιος διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής, ο οποίος θα διεξαχθεί 11 Ιουλίου 2018 (10:00-18:30) στον ίδιο χώρο, οι κατηγορίες συμμετοχής είναι: Sumo Line, Follower, Ελεύθερη Παρουσίαση/Free Style.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στον διαγωνισμό επισκεφτείτε τη σελίδα  έως 24/06/2018. Χορηγοί του διαγωνισμού ρομποτικής είναι οι Grobotronics και Nettop.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο του συνεδρίου. Επίσης, πληροφορίες θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα και τα social media του συνεδρίου.

Google+ Linkedin