Στα χέρια του Ομίλου Στασινόπουλου περνάει το εργοστάσιο της Pepsico στο Λουτράκι

Στα χέρια του Ομίλου Στασινόπουλου περνάει το εργοστάσιο της Pepsico στο Λουτράκι,ένα χρόνο μετά την αναγγελία πώλησής του,μέσω γνωστού κτηματομεσιτικού γραφείου του Κολωνακίου…

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το σχετικό προσύμφωνο έχει ήδη υπογραφεί και είναι θέμα ημερών να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Το συγκεκριμένο ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια 13.428 τ.μ. και διαθέτει εγκαταστάσεις εμφιάλωσης, αποθήκες και κτίρια γραφείων σε οικόπεδο, συνολικής επιφάνειας 33.980 τμ.

Να σημειωθεί επίσης ότι στον τομέα του real estate η συμφωνία αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες στην κτηματαγορά.

Άξιο υπογράμμισις είναι επίσης το γεγονός ότι μετά το λουκέτο στο εργοστάσιο της Pepsico στο Λουτράκι,είχαν κατατεθεί διάφορες επενδυτικές προτάσεις που αφορούσαν κυρίως την μετατροπή του κτιρίου σε εμπορικό κέντρο τύπου mall…ωστόσο η τότε δημοτική αρχή απέρριψε όλες αυτές τις προτάσεις τονίζοντας ότι ο χώρος του εργοστασίου είναι «χαρακτηρισμένος βιομηχανικός για εμφιάλωση νερού και δεν θα αλλάξει η χρήση του».

Google+ Linkedin