Στα… άκρα Μέσι-FIFA!

Τα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής, ενόψει του Mundial 2018 πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους και η Αργεντινή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο κίνδυνος αποκλεισμού είναι ολοένα και πιο ορατός.

Την ίδια στιγμή τα πράγματα ‘ζορίζουν’ ακόμα περισσότερο και όσον αφορά την παρουσία του Λίο Μέσι στα επόμενα παιχνίδια της ‘αλμπισελέστε’. Αυτό γιατί ο αστέρας της Μπαρτσελόνα έχει τιμωρηθεί με ποινή τεσσάρων αγωνισιτκών, λόγω εξύβρισης προς διαιτητή.

Ήδη, ο Μέσι έλειψε από το παιχνίδι με την Βολίβία (ήττα για την Αργεντινή με 2-0), ενώ εκκρεμούν και τα παιχνίδια με Ουρουγουάη, Βενεζουέλα και Περού, στα οποία -σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση- θα απουσιάσει.

Η ομοσπονδία της χώρας, όμως ετοιμάζεται να καταθέσει έφεση, στην Ζυρίχη, τονίζοντας πως οι ύβρεις του παίκτη δεν είχαν στην πραγματικότητα προσβλητικό χαρακτήρα, προβάλλοντας ως τεκμήριο ένα βίντεο που δείχνει τον Μέσι να χρησιμοποιεί την ίδια φράση εν μέσω πανηγυρισμών στην Μπαρτσελόνα.

Επίσης, εφ’ όσον ο παίκτης δηλώσει το παρών στην Ζυρίχη θα δείξει με τον τρόπο του ότι τρέφει σεβασμό για τους διοικούντες της ομοσπονδίας, γεγονός που θα αποφέρει μείωση της ποινής κατά το ήμισυ.

Από την άλλη ο Αργεντινός διεθνής τηρεί άκαμπτη στάση και δεν φέρεται διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί του, προτιμώντας να τιμωρηθεί από το να παραμερίσει τον εγωισμό του και να απολογηθεί, φτάνοντας τις σχέσεις του με την παγκόσμια ομοσπονδία στα… άκρα!

Google+ Linkedin