«Ρουκέτες» από Παπαγεωργίου για Σταματόπουλο και αντιδημάρχους του Δήμου Σικυωνίων !

Με «ρουκέτες» κατά  Σταματόπουλου και αντιδημάρχων του Δήμου Σικυωνίων ξεκίνησε τις live προεκλογικές  του εμφανίσεις ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων ,Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Πέρα όμως από τον ρουκετοπόλεμο,χωρίς να έχεις ακόμα μια τεκμηριωμένη πρόταση με πρόγραμμα και στόχους,μήπως είναι πολιτική αφέλεια ή άγνοια κινδύνου να απλώνεις αβασάνιστα την ανεπεξέργαστη  προεκλογική σου πραμάτεια….επειδή έτσι σου κάπνισε να εμφανισθείς ως ο ισόπαλος ανταγωνιστής ενός εν ενεργεία δημάρχου,που καλώς ή κακώς  έχει διαγράψει πολλά χιλιόμετρα στη μάχιμη  αυτοδιοικητική πραγματικότητα ;

Εμείς βέβαια δεν συμμεριζόμαστε είτε την μια ,είτε την άλλη άποψη και σαφώς αναγνωρίζουμε στον  κ. Παπαγεωργίου το δικαίωμα να επιλέξει αυτός τον τρόπο και τον χρόνο που θα ξεδιπλώσει την προεκλογική του στρατηγική. Γιαυτό θα περιοριστούμε να πούμε ότι στην παρθενική  live εμφάνιση του κ. Παπαγεωργίου διέκρινε κανείς :

Την συμπαθητική  προσπάθεια ενός νεαρού δικηγόρου, που σίγουρα γνωρίζει το πως θα γεμίσει ένα εικοσάλεπτο μιντιακό χρόνο,ακόμα και αν χρειαστεί να επιστρατεύσει την κενολογική ευφράδεια του μεγάλου του αντιπάλου  !

Την υποκριτική αφέλεια ενός  νεόκοπου δεξιού υποψήφιου,που στην περίπτωση της απλής αναλογικής και  προκειμένου να αντιπαλέψει τη θεωρεία της «χαμένης ψήφου»…υποδύεται τον αριστερό ψάλτη της Δεξιάς !

Τι σημειώσαμε από την  ανέτοιμη παρουσία του  κ. Παπαγεωργίου ,στους δέκτες του φίλου μας  του Θύμιου.

“Φιλοτεχνώντας”  με εννοιολογική αυστηρότητα το προφίλ του αντιπάλου του,ο κ. Παπαγεωργίου μας είπε ότι ο δήμαρχος Σικυωνίων έχει μια δόση “χαριτωμένης πλάκας” – αλλά ο “πολιτικός χαβαλές” πρέπει να τελειώσει εδώ.

Παράλληλα , το χούι του επαγγέλματος τον παρέσυρε με το καλημέρα να μηχανεύεται σκηνικό διώξεων…τύπου Καμμένου,τόσο για τον εν ενεργεία δήμαρχο,όσο και για τους αντιδημάρχους του Σταματόπουλου,αποδίδοντάς τους μάλιστα  ευήθεια…σε ότι αφορά τους χειρισμούς που κάνουν  στο facebook !

Επίσης κρατήσαμε την θετική άποψη  που εξέφρασε  ο  κ. Παπαγεωργίου ,σχετικά με την αναγκαιότητα για προγραμματικές  συναινέσεις, συνεργασίες, συνυπευθυνότητα…που όμως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κάθετη πολιτική του εκτίμηση   ότι  όποιος επικεφαλής δεν εκλεγεί στην έμμισθη θέση του δημάρχου ,θα πρέπει να έχει εκ προοιμίου δεσμευτεί ότι δεν είναι έντιμο να συμμετέχει σε άλλες έμμισθες θέσεις του σχήματος της δημοτικής αρχής..

Βεβαίως,σε καμία περίπτωση δεν θα γράψουμε ότι η ουσία αυτής της πολιτικής εκτίμησης απαντά στο κεφαλαιώδες ερώτημα :  γιατί ο πολλά υποσχόμενος νεαρός επέλεξε ημέρα προσφορών για να ρίξει πολύ χαμηλά τον πήχυ της ευήθειας ;

Αυτό ας διερευνηθεί από τους διάφορους  αργόσχολους κομματικούς  επικοινωνιολόγους που ενδεχομένως συνεπικουρούν  τον νεόκοπο υποψήφιο ή εν πάση περιπτώσει ο κ. Παπαγεωργίου ,όπως έχει πει άλλωστε : “μπορεί να ελπίζει στα δραστήρια μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου να καταφέρουν να διορθώσουν τα πράγματα…”

Το σίγουρο πάντως είναι οτι ο φέρελπις νομικός  θα θυμάται για πολλά χρόνια ότι μια  «Black Friday» έδωσε την παρθενική του  live συνέντευξη ως υποψήφιος δήμαρχος !

Google+ Linkedin