Πρόεδρος της ΟΛΜΕ: «Να ανοίξουν μετά τις γιορτές τα σχολεία και να γίνονται τεστ»

Πρόεδρος της ΟΛΜΕ: «Να ανοίξουν μετά τις γιορτές τα σχολεία και να γίνονται τεστ»

Τον Ιανουάριο προτείνει ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Θεόδωρος Τσούχλος, να ανοίξουν τα σχολεία, ενώ χαρακτηρίζει βασικό να υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται και τεστ.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ, μιλώντας σήμερα στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6, τόνισε ότι ο Δεκέμβριος πρέπει να είναι ο μήνας που θα λυθούν όλα τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η τηλεκπαίδευση.

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου μάλιστα, ο κ. Τσούχλος είπε ότι οι καθηγητές θα προχωρήσουν σε κινητοποίηση μπροστά από το υπουργείο Παιδείας, ζητώντας συνάντηση με την υπουργό, Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας για τα κρούσματα που βρέθηκαν στην σχολική κοινότητα, είπε ότι έχουν καταγραφεί 5.000 κρούσματα, σε ηλικίες έως 17 ετών. Επιπλέον, 1.000 σχολεία είχαν κλείσει λόγω κρούσματος. Μάλιστα, είναι πολλές οι απώλειες καθηγητών στη σχολική κοινότητα.

Παράλληλα, παρουσίασε μια καταγγελία, για την Ειδική Αγωγή στο Περιστέρι, όπου όπως είπε το συγκεκριμένο τμήμα δεν έχει νοσηλευτικό προσωπικό παρότι οι μαθητές λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή, δεν υπάρχει αίθουσα COVID, και επιπλέον τα δρομολόγια γίνονται με πληρότητα 100%.

Google+ Linkedin