Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κόρινθο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κόρινθο. Την κεντρική ομιλία έκανε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιάννης Τασιούλας. 

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προσπάθεια υφαρπαγής της ψήφου με τα προεκλογικά ψίχουλα της κυβέρνησης, με τις δήθεν ανεξάρτητες υποψηφιότητες, με τα ψεύτικα διλήμματα που καλλιεργούν όλα τα κόμματα. Στην πραγματικότητα συμφωνούν στα στρατηγικά σημεία της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, ψήφισαν από κοινού μνημόνια, ενώ ταυτόχρονα οι συνδικαλιστικές τους παρατάξεις από κοινού έβαλαν πλάτη, εφησυχασαν, για να περάσουν τα μέτρα.

Αναφέρθηκε στο ιδεολόγημα της προοδευτικής συμμαχίας του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο είναι κάλπικο, καθώς αυτοί που υπέγραψαν αντικομμουνιστικές διακηρύξεις ούτε προοδευτικοι είναι ούτε την ακροδεξιά μπορούν να αντιμετωπίσουν.

Μόνο το ΚΚΕ αποκαλύπτει, βάζει εμπόδια είναι στο πλευρό της εργατικής τάξης και κάλεσε τους εργαζόμενους να το στηρίξουν αποφασιστικά σε όλες τις κάλπες.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=wQeKkMJTFSk[/embedyt]

Google+ Linkedin