«Ποδαρικό» με party για τον Ολυμπιακό !

Ντέρμπι της Ευρωλίγκας ήταν μόνο στα χαρτιά. Η «μάχη» Μπλατ vs Πιτίνο έμεινε επίσης στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων και στις homepage των sites. Στην πραγματικότητα ήταν… one team show. Παράσταση για ένα ρόλο.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς για το 2019 έκανε… ποδαρικό με τον καλύτερο τρόπο. Κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία τον Παναθηναϊκό, βελτίωσε το ρεκόρ του στην διοργάνωση, πήρε μια νίκη γοήτρου και παράλληλα έριξε το… πρώτο ηχηρό χαστούκι στον Παναθηναϊκό στην εποχή Πιτίνο.

Οι Πειραιώτες με το… καλησπέρα του αγώνα ήταν αφεντικά και φρόντισαν αυτό να το διατηρήσουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της γραμματείας. Με σκληρή άμυνα, αλλά κι επιθετικό ρεσιτάλ (ειδικά στο 25-11 της δεύτερης περιόδου) η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ δεν άφησε περιθώρια στο «τριφύλλι» να ελπίζει και για 3η νίκη στο ισάριθμο φετινό τους ραντεβού σε οποιαδήποτε διοργάνωση, εντός κι εκτός συνόρων. Ο Ολυμπιακός απλά με την επιτυχία του αυτή απέδειξε ότι εδώ και ένα δίμηνο… πατάει καλύτερα από τον «αιώνιο» αντίπαλο κι αν μη τι άλλο του κατάφερε ένα ισχυρό χτύπημα και στο γόητρο του Παναθηναϊκού που από αύριο θα πρέπει να βρει ξανά απαντήσεις στο τι έφταιξε για τη κακή εμφάνιση και το… Βατερλώ του ΣΕΦ.

Αποδείχθηκε παράλληλα πως ο ενθουσιασμός της πρώτης μέρας από την αλλαγή του προπονητή και την αντικατάσταση του Πασκουάλ από τον Πιτίνο ήταν ικανός ώστε οι «πράσινοι» να πετύχουν μια μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ αλλά όχι και για να… μακιγιάρει όλες τις αδυναμίες και την ανορθογραφία που παρουσιάζουν από την αρχή της σεζόν, ειδικά στην Ευρωλίγκα.

Όσο αφορά το ταμείο του ματς; Ο Ολυμπιακός ως μεγάλος κερδισμένος έφτιαξε ψυχολογία και βαθμολογική θέση. Ο Παναθηναϊκός παραμένει να πολεμάει με τα προβλήματα του και να… φωνάζει την ανάγκη ενίσχυσης!

Google+ Linkedin