Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης εγκαλεί τον Πιτσάκη να βγει από το “λαγούμι” του

Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης παίρνει θέση  για τις επαναλαμβανόμενες απρόκλητες επιθέσεις του πρόεδρου  του Επιμελητηρίου Κορινθίας κατά εκπροσώπων Μ.Μ.Ε και εγκαλεί τον κ. Πιτσάκη  να βγει από το “λαγούμι” του και να δώσει απαντήσεις, πειστικές,για όλα αυτά που καταγγέλλονται και προφανή στόχο έχουν να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση και ουσιαστικά κατατείνουν στο να τρομοκρατήσουν το δημοσιογραφικό κόσμο της Κορινθίας.

Η  δήλωση του Δημήτρη Ραψωματιώτη :

Πριν μερικές εβδομάδες υπήρξε δημόσια, μέσω τηλεόρασης, καταγγελία από εκπρόσωπο Μ.Μ.Ε. (Ιδιοκτήτη blog) ότι μέσα στο Επιμελητήριο, από τον πρόεδρο και παρουσία μελών Δ.Σ., του έγινε φραστική επίθεση. Πριν μερικές μέρες γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορές, για απειλές και δηλώσεις ότι θα πληρωθούν χρήματα και για εκφοβισμό συγγενικών προσώπων δημοσιογράφου, χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει και ποιοι τελικά εμπλέκονται.
Τώρα υπάρχει δημόσια γραπτή καταγγελία, από εκδότη εφημερίδας, ότι του έγινε επίθεση από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και ότι εργαζόμενος στο μέσο, στην προσπάθεια του να μπει στη μέση και να προστατεύσει τον εργοδότη του, δέχτηκε επίθεση και κατέληξε στο νοσοκομείο. Αναφορές διάφορες γράφονται, πολύ περισσότερα βέβαια λέγονται, αυτή τη στιγμή στην Κόρινθο.
Χωρίς να βρισκόμαστε κοντά και να έχουμε προσωπική αντίληψη για την πραγματικότητα, την ένταση και το μέγεθος αυτών που καταγγέλλονται, δηλώνουμε ότι όλοι εμείς που για χρόνια συμμετέχουμε στην διοίκηση του Επιμελητηρίου ή που συμμετείχαμε ως υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές, πρώτα καταγγέλλουμε όλες αυτές τις πράξεις, στο μέγεθος, στην ένταση και στην πραγματικότητα που μπορεί να έγιναν, ως πρωτόγνωρες για το Επιμελητήριο και ζητούμε από τον πρόεδρο να βγει δημόσια και να δώσει απαντήσεις, πειστικές, για όλα αυτά που καταγγέλλονται.

Για το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»
Ραψωματιώτης Δημήτρης

Google+ Linkedin