Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία της Κόρινθος 2006 με τον επιτυχημένο Κορίνθιο coach Παναγιώτη Τζαναβάρα

Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία της Κόρινθος 2006 με τον επιτυχημένο Κορίνθιο  coach Παναγιώτη Τζαναβάρα

Στο πρόσωπο του Παναγιώτη Τζαναβάρα βρήκε η Κόρινθος 2006 τον νέο προπονητή που φιλοδοξεί θα την οδηγήσει με επιτυχία στα δύσκολα μονοπάτια της Γ’ Εθνικής.

Η νεοφώτιστη ομάδα της Κορίνθου υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, που είναι πανελλήνια γνωστός για το ήθος του και την επιτυχημένη προπονητική του διαδρομή  στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο.

Άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα είναι ο Γιώργος Βορινιώτης που θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα από το πόστο του γενικού αρχηγού.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν γνωστές και οι μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, που σύμφωνα με δηλώσεις των τωρινών διοικούντων θα προκαλέσουν εντύπωση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Εν τω μεταξύ,ήδη βρίσκονται σε ώριμο στάδιο οι συζητήσεις  για ενίσχυση του νέου Δ.Σ. της ομάδας από επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης,που έχουν ρίξει στο τραπέζι ακόμη και το ενδεχόμενο να αλλάξει η ονομασία του συλλόγου.

                     Το προφίλ του νέου προπονητή της Κόρινθος 2006

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1964 στην Κόρινθο και έκανε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική σε ομάδες του νομού για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ο Αστέρας Τρίπολης ,η Παναχαϊκή, η Ρόδος ,η Νίκη Βόλου,η Λάρισα,η Δόξα Δράμας κ.α. 

Ως ποδοσφαιριστής,ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ,έκανε καριέρα επί 16 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, παίζοντας, μεταξύ άλλων, σε Καλαμάτα, Κόρινθο, Πανναυπλιακό, Πανελευσινιακό και Ολυμπιακό Λουτρακίου. 

Θεωρείται φιλόδοξος τεχνικός, ενώ από τον Ιούνιο του 2008, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.

Google+ Linkedin