Ολυμπιακός: 5άρα στην ΑΕΚ και σφραγίζει το 46ο με τον…πελάτη!

Ολυμπιακός: 5άρα στην ΑΕΚ και σφραγίζει το 46ο με τον…πελάτη!

Αυτή την ομάδα θέλει να βλέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού, ειδικά στα ντέρμπι. Στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε ένα γήπεδο όπου στο παρελθόν, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ζήσει μεγάλες νίκες και σπουδαίες φιέστες, η αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποχρέωσε όλο το φίλαθλο κοινό να υποκλιθεί.

Εντυπωσιακό πέρασμα έκανε ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ, όπου διέλυσε την ΑΕΚ με 5-1. Οι Πειραιώτες μπορεί να έχουν τεράστια διαφορά στη βαθμολογία, μπορεί να πήγαν να παίξουν το ματς με μία προπόνηση, αλλά έδειξαν την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν πάτησε γκάζι στο Μαρούσι και στο πρώτο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 4-0 απέναντι σε μία ΑΕΚ που αδυνατούσε να αντιδράσει. Καμαρά (17’), Μασούρας (23’, 45’), Ελ Αραμπί (35’) και Φορτούνης (74’) πέτυχαν τα γκολ των πρωταθλητών, ενώ για την ΑΕΚ μείωσε στο 88’ ο Ανσαριφάρντ

Συνθέσεις

ΑΕΚ: Αθανασιάδης – Νταντσένκο, Χνιντ (64’ Νεντελτσιάρου), Σβάρνας, Λόπες – Κρίστισιτς, Σιμάνσκι (46’ Ανσαριφάρντ) – Τάνκοβιτς (46’ Αλμπάνης), Λιβάι Γκαρσία (78’ Μαχαίρας), Μάνταλος (64’ Γαλανόπουλος) – Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός: Σα, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Χολέμπας (75’ Ντρέγκερ), Εμβιλά, Καμαρά (63’ Μπουχαλάκης), Μπρούμα (58’ Φορτούνης), Μασούρας (75’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (64’ Χασάν).

Θριαμβευτική υποδοχή επεφύλασσε ο κόσμος του Ολυμπιακού στους παίκτες και τον προπονητή του Θρύλου κατά την άφιξη της αποστολής στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Στη διαδικασία των πλέι-οφ ο Ολυμπιακός είναι στο +19 από τον Άρη και με αυτόν το συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να εξασφαλίσει το 46ο πρωτάθλημα από την επόμενη αγωνιστική (7 αγωνιστικές από το φινάλε του πρωταθλήματος) αν νικήσει τον Παναθηναϊκό και την ίδια ώρα ο Άρης δεν κερδίσει την ΑΕΚ.

Google+ Linkedin