Νίκος Αλέφαντος :Κωμωδία ο Σκίμπε, η χειρότερη Εθνική που έχω δει…

Έξαλλος ο Αλέφαντος μετά την γκέλα της «γαλανόλευκης». Γιατί «κράζει» τον Γερμανό και ποιοι διεθνείς τον εξόργισαν;

“Εγώ βλέπω δραματική κατάσταση στην Εθνική. Αυτή είναι η χειρότερη Εθνική ομάδα που έχω δει σε όλη μου τη ζωή!

Με ένα ωραίο 4-5-1, η Εσθονία, ποιος η Εσθονία κύριε, σε έπαιζε πολύ δεμένα και ωραία, δεν της έβαζες γκολ ούτε σε 10 ώρες να παίζατε! Ούτε φάση δεν μπορούσες να της κάνεις.

Δραματική κατάσταση στα σέντερ φορ. Έξω ο Μήτρογλου και βλέπεις έναν Βέλλιο να μην έχει πάρει καμία βελτίωση, χειρότερος από πριν, πιο αργός, λες και δεν γυμνάζεται. Βλέπεις το Διαμαντάκο στην Εθνική. Αυτός είναι για τη Λαμία! Για τη Λαμία καλός είναι.

Ο Σκίμπε που έχει καταντήσει κωμωδία, παίρνει τον Μάνταλο και τον κάνει από δεκάρι έξω δεξιά. Ρε δεν μπορεί ο Μάνταλος εκεί, θα το καταλάβετε; Ανύπαρκτος είναι εκεί. Δεν έχει ταχύτητα να πλευροκοπεί.

Βάζει ο Σκίμπε 2 χαφ που αυτή τη στιγμή είναι τα χειρότερα χαφ όλων των εποχών στην εθνική ομάδα. Τον Ζέκα και τον Τζιόλη. Αν ολόκληρη Ελλάδα δεν έχει καλύτερα χαφ από αυτούς τότε είναι η χειρότερη φουρνιά που έχει βγάλει ποτέ το ελληνικό ποδόφαιρο. Δεν ξέρουν μπάλα αυτοί οι παίκτες. Καθόλου. Δεν ξέρουν μπάλα τίποτα.

Γιατί δεν παίζεις κύριε Σκίμπε με δύο δεκάρια, βάλε δεξί χαφ και αριστερό χαφ τον Φορτούνη με τον Μάνταλο, και έναν κόφτη πίσω τους να τρέχει.

Μεγάλη απώλεια ο Τοροσίδης και ο Παπασταθόπουλος. Δεν μπορεί ο Ρέτσος να παίζει δεξί μπακ για επιθετικό παιχνίδι.

Ο μόνος που μου άρεσε και θέλω να τον ξαναδώ, είναι ο γιος του Δώνη, ο οποίος έχει το κατά μέτωπο, μπουκάρει και ντριμπλάρει. Πρέπει όμως να τον διδάξουν ποια στιγμή είναι η κατάλληλη για να τραβάει το σουτ. Όχι παίρνω τη μπάλα και πάω όπου να είναι για όσο να είναι…”

 

Google+ Linkedin