Με κοινή επιστολή Ρούπα – Μαζιώτης καταγγέλουν την απάνθρωπη κράτηση του ανήλικου γιου τους

Με μία μακροσκελή επιστολή (δείτε ΕΔΩ) η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης καταγγέλουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της απάνθρωπης  κράτησης του ανήλικου γιου τους,που κρατείται φρουρούμενο στη Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία»,υποστηρίζοντας ότι «Στόχος του πολέμου είναι το ίδιο το παιδί και μάλιστα με τον πιο βίαιο και ωμό τρόπο». 

Τονίζεται πως η Πόλα Ρούπα έχει καταθέσει μήνυση για αρπαγή ανηλίκου, στην οποία κατηγορεί κάθε υπεύθυνο. Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε την Παρασκευή από την ίδια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Να σημειωθεί επίσης πως ο  Μανώλης Γλέζος, που πήρε θέση από την πρώτη στιγμή στην υπόθεση της τύχης του 6χρονου γιου της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων, με πρόθεση να δει τον μικρό και να του προσφέρει ένα παιχνίδι. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, η ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του Νοσοκομείου δεν του επέτρεψε καμία επαφή με το παιδί, επικαλούμενη εισαγγελική εντολή. Ο ίδιος ο Μανώλης Γλέζος, αναφέρει πως “Μετά από αυτό είναι πλέον σαφές, ότι το 6χρονο παιδί κρατείται”

Google+ Linkedin