Με διαδικτυακά σεμινάρια το Επιμελητήριο Κορινθίας στέκεται δίπλα στους μικρεμπόρους και τις επιχειρήσεις της γειτονιάς

Με διαδικτυακά σεμινάρια το Επιμελητήριο Κορινθίας στέκεται δίπλα  στους μικρεμπόρους και τις επιχειρήσεις της γειτονιάς

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ / Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια με στόχο να στηρίξει αποτελεσματικά και στοχευμένα τους μικρούς επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις γειτονιές , συμβάλλοντας στην προσπάθεια που καταβάλλουν να αντιμετωπίσουν τις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία και οι περιορισμοί που επιβάλλονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα διαδικτυακά σεμινάρια από το Επιμελητήριο Κορινθίας

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης ανακοινώνει την συνεργασία του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος) για την διεξαγωγή μιας σειράς  διαδικτυακών σεμιναρίων, μέσης διάρκειας 120’, αρχή γενομένης την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 στις 17:00.

Το θέμα της πρώτης διαδικτυακής συνάντησης είναι “Επιχειρηματικότητα και εμπορική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο – στη γειτονιά”, διάρκειας 90- 120’ και θα συμμετέχουν οι εξής  ομιλητές:

  •  Γιώργος Σταμάτης, Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, εκπαιδευτής και συγγραφέας. Έχει διδάξει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια Πράγας και Τιράνων.
  •  Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Γενική Διευθύντρια και Partner Response,  facilitator, business coach, η οποία θα μιλήσει για τη σημασία των δεξιοτήτων (Soft skills) στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων στη virtual εποχή.
  •  Τριαντάφυλλος Σαρρής, Διευθυντής ΟΑΕΔ Κορίνθου και Ιωάννης Τσόγκας,υπεύθυνος προγραμμάτων απασχόλησης και εργασιακός σύμβουλος, οι οποίοι θα μιλήσουν για τα προγράμματα απασχόλησης ΟΑΕΔ, ανοιχτά ως προς την υποβολή των αιτήσεων για επιδότηση νέων θέσεων εργασίας και νέων ελεύθερων επαγγελματιών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή εδώ  https://bit.ly/37Y3NbQ μέχρι την Δευτέρα 9/11/2020 ώστε να τους σταλθεί το σχετικό link.

Google+ Linkedin