Με ή χωρίς facebook ο kavos news συνεχίζει το ταξίδι του…

Με ή χωρίς facebook ο kavos news συνεχίζει το ταξίδι του…

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στον διαδικτυακό αέρα είπαμε να κάνουμε μια ριζική επανασχεδίαση του kavos news ,ώστε πέρα από την απαραίτητη αισθητική και λειτουργική του αναβάθμιση να δοθεί βήμα και στη «συμμετοχική δημοσιογραφία» καλών φίλων ,που πλέον με τη δική τους μοναδική ματιά θα δυναμώσουν τον πλουραλισμό και την πολυφωνία του ολοκαίνουριου portal.

Κάπως έτσι λοιπόν, ξεκίνησε χθες ο νέος κύκλος του kavos news με νέους συνεργάτες και την γνωστή κριτική ματιά ,που γνωρίζουμε ότι ενίοτε ενοχλεί πολιτικά…αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν προσέβαλε κανέναν επί προσωπικού.

Γιαυτό και δεν περιμέναμε από το facebook να μας μπλοκάρει προσωρινά το δικαίωμα να κοινοποιούμε την αρθρογραφία μας,επειδή κάποια ασπόνδυλα φασιστοειδή υποκείμενα φόρεσαν την “κουκούλα” και ,όπως έκανε και ο πατέρα τους στην κατοχή,μας κατέδωσαν οτι δημοσιεύουμε αρθρογραφία προσβλητικού (ανατρεπτικού την έλεγαν τότε…) περιεχομένου !

Δεν πειράζει όμως…το ολοκαίνουριο portal του kavos news είναι στον διαδικτυακό αέρα και για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχει …
…..…με ή χωρίς Facebook.

Google+ Linkedin