Μεξικό: Άνδρας, που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, έριξε ρούμι στα νερά μαραθωνοδρόμων!

Μεξικό: Άνδρας, που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, έριξε ρούμι στα νερά μαραθωνοδρόμων!

Bίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει έναν άνδρα -που δεν εμφανίζεται στην κάμερα- να καταγράφει τον εαυτό του καθώς έριχνε ρούμι σε ποτήρια, σε σταθμό νερού που είχε στηθεί για τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο της πόλης του Μεξικού.

Σύμφωνα με αναφορές και δημοσιεύματα σε ΜΜΕ του εξωτερικού, ο άνδρας, που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, έριξε το ρούμι αφότου έφυγε από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Είναι εμφανές στο βίντεο ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να μεθύσει τους μαραθωνοδρόμους.

Ο σταθμός νερού βρισκόταν κοντά στο μέσο της διαδρομής, όταν οι δρομείς θα είχαν διανύσει περισσότερα από 21 χιλιόμετρα και η κατανάλωση αλκοόλ σε συνδυασμό με την άσκηση θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη.

Ευτυχώς, κανένας δρομέας δεν ήπιε από τα «πειραγμένα» ποτά, καθώς οι εθελοντές του αγώνα που εργάζονταν στο σταθμό νερού κατάλαβαν εγκαίρως τι είχε συμβεί και πέταξαν τα ποτήρια με το αλκοόλ.

Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Αθλητισμού της πόλης του Μεξικού, Χαβιέρ Χιντάλγκο Πόνσε, ανακοίνωσε ότι η Αστυνομία ταυτοποίησε τον άνδρα, ο οποίος πιθανότατα θα αντιμετωπίσει ποινική δίωξη για απόπειρα δηλητηρίασης.

 

Google+ Linkedin