Ματσάρα με… “αγγλικό” σκορ και ισοπαλία για τον Άρη Κορίνθου στο Πετρωτό Πατρών

Όταν ένα παιχνίδι  στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Β΄ Κατηγορίας Γυναικών έρχεται 4-4  στο μυαλό  όλων έρχονται οι πολλές φάσεις που έγιναν και τα  πολλά  γκολ που μπήκαν.Δυστυχώς όμως στον αγώνα του Ίκαρου Πετρωτού με τον Άρη Κορίνθου αυτό που σημάδεψε και εν πολλοίς έκρινε την έκβαση του αγώνα ήταν το 83 λεπτό και συγκεκριμένα η σύγκρουση της Νίας Δικαιουλάκου με την Κούκιου.η οποία στην φάση αυτή έκανε το 4-4 για την ομάδα του Πετρωτού.

Η σύγκρουση των δυο παικτριών είχε ως αποτέλεσμα τον άκρως επικίνδυνο  τραυματισμό της Νίας Δικαιουλάκου (χτύπησε στο σημείου του κεφαλιού με τον σβέρκο) και  την διακομιδή  της παίκτριας του Άρη Κορίνθου στο νοσοκομείο  της Πάτρας,

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ο  διαιτητής σφύριξε την συνέχεια του παιχνιδιού την στιγμή που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν είχε ξεκινήσει και ήταν μπροστά από την εστία του Άρη !

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης Κορίνθου μπήκε δυνατά στον αγώνα προσπαθώντας να βάλει κάποιο γκολ, όμως η Γαλάνη σπατάλησε δύο καλές ευκαιρίες και επιβεβαίωσε τον κανόνα του ποδοσφαίρου που λέει ότι όποιος χάνει τις ευκαιρίες, δέχεται το γκολ…

Έτσι και έγινε στο 11′ όταν η Κυριάκου του Ίκαρου πήρε την μπάλα κάτω από την σέντρα και αφού πέρασε όποια εύρισκε μπροστά της πλάσαρε την Μπάρκα κάνοντας το 1-0 . Στο 20′ η Γαλάνη του Ίκαρου έκανε το 2-0 για να έρθουν τα πάνω κάτω στο 31΄ όταν η Βουρλιωτάκη  με ατομική ενέργεια έκανε το 2-1   και σε διάστημα  6 λεπτών, στο 35΄, η Γαλάνη του Άρη με φάουλ έκανε το 2-2.

Ο Ίκαρος όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 43΄ με την Γαλάνη έκανε το 3-2 .

Να σημειωθεί ότι στο εξάλεπτο  που ο Άρης  έβαλε τα δύο γκολ έπαιζε με 10 παίκτριες λόγω τραυματισμού στον αυχένα της Πανούση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης  επέβαλε τον ρυθμό του και μπόρεσε να ισοφαρισει στο 62΄ με την Γαλάνη και να κάνει την ανατροπή (3-4) με φωτοβολίδα της Παπαγεωργίου στο 70΄.

Για την φάση του 83ου λεπτού ,που η Κούκιου ισοφάρισε σε 4-4 ,αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παίκτριες του Άρη Κορίνθου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητικό τρίο επειδή αγνόησε το καταφανέστατο φάουλ που προκάλεσε τον άκρως επικίνδυνο  τραυματισμό της Νίας Δικαιουλάκου .

Διαιτητικό τρίο ήταν οι Ρηγόπουλος , Βασιλοπούλου και  Καλαμπάκας από τον Σύνδεσμο  Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλειας

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Ίκαρος Πετρωτού: Γκάβου,Χρυστοστομίδου, Ντέβα, Καρφάκη,Κιούκιου, Κέτα, Κωστοπούλου,Γ. Κυριάκου,Τζούρα,Γαλάνη, Π.Κυριάκου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι  Παπανικολοπούλου, Κεχρινιά,Τσάμη,Βιλιάρδου.

Άρης  Κορίνθου : Μπάρκα – Λουφάκη –Δικαιουλάκου ( 83 λτ Κοτσώνη ) Καπετανοπούλου ( 75 λτ Μιχαλοπούλου ) Δαρσινού – Πανούση ( 38 λτ  Μαρινού ) – Γαλάνη- Λιάπη – Μπίτζα – Παπαγεωργίου – Βουρλιωτάκη .

Google+ Linkedin