Λιονέλ Μέσι : «Μένω στην Μπαρτσελόνα»

Λιονέλ Μέσι : «Μένω στην Μπαρτσελόνα»

Το σίριαλ του Λιονέλ Μέσι έλαβε οριστικά τέλος, αφού ο Αργεντινός σούπερ σταρ ανακοίνωσε στο goal.com το μέλλον του και αυτό είναι στην Μπαρτσελόνα.

«Ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα έως τις 30 Ιουνίου 2021, ημερομηνία λήξης της σύμβασής του» αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμα το TyC Sports και τελικά είχε δίκιο.

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι με επιστολή του σήμερα ανακοίνωσε πως ο γιος του είναι ελεύθερος να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αφού δεν υπάρχει ρήτρα 700 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανέφερε η La Liga, κατηγορώντας τον οργανισμό για «μεροληψία» υπέρ του συλλόγου. Η Λίγκα απάντησε πως η ρήτρα ισχύει κανονικά και το σίριαλ με τον μέλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ συνεχιζόταν.

Δέκα μέρες μετά το φαξ στα γραφεία της Μπαρτσελόνα

Δέκα ημέρες μετά το διάσημο fax, ο 33χρονος Αργεντινός άσος αποφάσισε να μείνει στο «Καμπ Νου» και για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, για να μην χρειαστεί να πει ένα τραυματικό αντίο στην Μπάρτσα, όπου πήγε το 2000 σε ηλικία μόλις 13 ετών , αναζητώντας ένα κλαμπ που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την ορμονική θεραπεία του για να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο.

«Δεν θα πήγαινα ποτέ στη δίκη εναντίον του συλλόγου της ζωής μου»

«Είπα στον σύλλογο, ειδικά στον πρόεδρο, ότι ήθελα να φύγω. Το λέω όλο τον χρόνο. Πίστευα ότι ήρθε η ώρα να φύγω. Πίστευα ότι ο σύλλογος χρειαζόταν περισσότερους νέους, νέους ανθρώπους και νόμιζα ότι ο χρόνος μου στη Βαρκελώνη είχε τελειώσει, ένιωθα πολύ λυπημένος γιατί πάντα έλεγα ότι ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, υπέφερα πολύ στην προπόνηση, στα παιχνίδια και στα αποδυτήρια. Όλα έγιναν πολύ δύσκολα για μένα και ήρθε μια στιγμή που σκέφτηκα να ψάξω για νέους στόχους, νέο αέρα. Δεν ήρθε λόγω του αποτελέσματος του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Μπάγερν (8-2), την απόφαση την είχα σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό. Ο πρόεδρος πάντα έλεγε ότι στο τέλος της σεζόν θα μπορούσα να αποφασίσω αν θα ήθελα να φύγω ή αν ήθελα να μείνω και στο τέλος δεν κατέληξε να τηρεί τον λόγο του. Δεν θα πήγαινα ποτέ στη δίκη εναντίον του συλλόγου της ζωής μου, γι’ αυτό θα μείνω στη Βαρκελώνη» είπε ο Λιονέλ Μέσι.

Google+ Linkedin