Λίγο μετά την ελπίδα,τσάμπα ήττα στη Γερμανία…

Λίγο μετά την ελπίδα ήρθε η καταιγίδα και το όνειρο για κάτι καλό, εξανεμίστηκε για τους Πειραιώτες.Ο Ολυμπιακός πάλεψε για 77 λεπτά αλλά τελικά λύγισε στην έδρα της Σάλκε, αφού ηττήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Φουχς.                            Φωνάζουν για πέναλτι οι Πειραιώτες που αποχαιρέτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Europa Leagu

Το δυσάρεστο για τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι πως το 1-0 ήρθε την στιγμή που προσπάθησαν και έφτασαν για πρώτη φορά κοντά στο γκολ.
Σε γενικές γραμμές, η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού ήταν καλή και το πρόβλημα των “ερυθρολεύκων” ήταν στην επίθεση, αφού δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα, να ρίξουν το ρυθμό και να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

*Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της Σάλκε, παρά το γεγονός ότι προήλθε από ένα τυχερό γκολ, όπως τόνισε.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων
Σάλκε (Χουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουχς, Τζόουνς, Νόισταντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι (71′ Πούκι), Ντράξλερ (89′ Μπαρνέτα), Χούντελαρ (90+1′ Μάρικα).

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (81′ Ιμπαγάσα), Γκρέκο (65′ Φουστέρ), Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου (74′ Τζιμπούρ).

Google+ Linkedin