Κουτσούμπας: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δείχνει τι δύναμη κρύβει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση

Κουτσούμπας: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δείχνει τι δύναμη κρύβει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση

«Προπόνηση για την επίδοση και δουλειά για την επιβίωση. Όλα με καθημερινό αγώνα» τονίζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο συγχαρητήριο μήνυμά του στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Εξίσου σημαντικό με τα δύο χρυσά μετάλλια σε μια μεγάλη διοργάνωση είναι να αναδειχτεί ο μεγάλος αγώνας της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη μέχρι να φτάσει σε αυτή τη διοργάνωση και την κατάκτηση των μεταλλίων, κατά τον γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Όλα με καθημερινό αγώνα

«Προπόνηση για την επίδοση και δουλειά για την επιβίωση. Όλα με καθημερινό αγώνα» τονίζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο συγχαρητήριο μήνυμά του στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας αναφέρει:

«Όσο σημαντικό είναι να κερδίζεις μέσα σε λίγα 24ωρα το δεύτερο χρυσό σε μια μεγάλη διοργάνωση άλλο τόσο σημαντικό είναι να αναδειχθεί ο μεγάλος αγώνας που έκανε αυτή η αθλήτρια για να φτάσει ως εδώ. Προπόνηση για την επίδοση και δουλειά για την επιβίωση. Όλα με καθημερινό αγώνα. Συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Nτρισμπιώτη που δείχνει τι δύναμη κρύβει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση και πίστη για να πετύχει τους στόχους του».

Google+ Linkedin