ΚΚΕ: Προβοκάτσια και συκοφαντία το θαλασσοδάνειο στο κόμμα

«Προβοκατόρικο και συκοφαντικό» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ άρθρο του δημοσιογράφου Αντώνη Κοκορίκου που κάνει λόγο για θαλασσοδάνεια που έχει λάβει το κόμμα. «Το δημοσίευμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του.

Διαβάστε το επίμαχο άρθρο με τίτλο : «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και το ΚΚΕ πήρε θαλασσοδάνειο 9.000.000 ευρώ το 2014 από τις τράπεζες» που υπογράφει ο Αντώνης Κοκορίκος . 

«Όλα τα δάνεια που έχει πάρει το ΚΚΕ είναι γνωστά, έχουν δημοσιευτεί στους ισολογισμούς του και στον Τύπο, εξυπηρετούνται και για όλα έχουν παρασχεθεί εμπράγματες εγγυήσεις (ακίνητα)»αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΚΚΕ. «Η δανειοδότηση του ΚΚΕ είναι απόλυτα διαφανής και δεν έχει καμία σχέση με τις πρακτικές, με τις οποίες έχουν δανειοδοτηθεί άλλα κόμματα. Προφανώς οι θέσεις και η πολιτική του ΚΚΕ ενοχλούν τους εμπνευστές του συκοφαντικού αυτού άρθρου και επιδιώκουν με ψέματα και προβοκατόρικες επιθέσεις να χτυπήσουν το ΚΚΕ», σημειώνει επίσης.

«Το ΚΚΕ έχει απαιτήσει να αποσυρθεί αμέσως το συγκεκριμένο κατάπτυστο άρθρο και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διασφαλίσει την αλήθεια», καταλήγει η ανακοίνωση του Περισσού.

Google+ Linkedin