Κιάτο : «Άντε γ@@@ ρε μα@@… » ήταν η φράση που ακούστηκε από τα χείλη του “δάσκαλου” !

Κιάτο : «Άντε γ@@@  ρε  μα@@… » ήταν η φράση που ακούστηκε από τα χείλη του “δάσκαλου” !

Φωτιές άναψαν τα «γαλλικά» του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων σε βάρος ενός νέου επιστήμονα που διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο του Κιάτου.

Την “κουτσαβάκικη συμπεριφορά” του κ. Λεονάρδου δημοσιοποίησε μέσω facebook (ΕΔΩ) o γνωστός δικηγόρος Δημήτρης Παπαγεωργίου ,που ειρήσθω εν παρόδω δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει την δημαρχία του Δήμου Σικυωνίων.

«Δασκαλε,πολύ ωραία είχατε καθαρίσει τα ποτάμια …» τόλμησε να πει ο γνωστός συμπολίτης μας στον εκπαιδευτικό κ. Λεοναρδο,δικαίως διαμαρτυρόμενος για τις ζημίες που έχει υποστεί η επιχείρησή του ,από την βιβλική επέλαση του “Ζορμπά” στην “ανοχύρωτη πόλη” του Κιάτου.

«Άντε γ@@@ ρε μα@@ ….» ήταν η φράση που ακούστηκε από τα χείλη του “δάσκαλου” ,που και σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές μάλλον εξακολουθεί να φαντασιώνεται… πολίτες να τον προσκυνούν ή να τον υπολογίζουν σαν Θεότητα !
Κατά την προσωπική μας άποψη,ανεξάρτητα από τις ενδεχόμενες παραλείψεις, ολιγωρίες, πλημμέλειες της δημοτικής αρχής, το σημαντικότερο είναι η λογική που αποπνέουν τέτοιου είδους επιδείξεις μη αντοχής στην κριτική.

Εμείς βεβαία δεν είμαστε ειδικοί να διαγνώσουμε που οφείλεται ο ανησυχητικά διογκούμενος αηθικισμός του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων…

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…

Google+ Linkedin